7

Анонимен

преди 8 години

чист монтаж и измама е това клипче :)

6

Поп Грую

преди 8 години

Тоз ултра-мега-хопер-гига-тера-супер-дупер дивайс ше да е чиста проба заваръчен апарат MIG-MAG. Казано по нашенски - телоподаващо с це-о. За това съдя по странната пръчковидна форма на опорите и настилката. На клипчето не се виждат макарите със заваръчна тел, маркучите за защитния газ и захранващите кабели. Клипчето прилича на анимация. Друг проблем е якостта на "наплютия" метал - нито закалка, нито легиране...P.S.Валерия, това чудо работи БЕЗ БОЛТОВЕ И ПЛОСКОСТИ!

5

Ъц

преди 8 години

Да му мислят строителните компании и предприемачи! -)))))))))Предполагам, че услугите на 3D принтерите ще навлезе във всички области и сфери в живота - медицина, машитостроене, корабостроене, авиация, космос, строителство.... фантастиката се превръща в реалност. -)

4

Анонимен

преди 8 години

То всъщност препирнята идва от измисленото заглавие, а не че омаловажаваме постижението на холандците."3D мостове в Амстердам!". Аз 2Д мостове съм виждал само на кино и на картина...Просто трябваше да напишете "Принтирани мостове в Амстердам" например.

3

Анонимен

преди 8 години

До hmmТе тия "Д" тата са ги измислили за такива като нас. Да се впечатляват да охкат и да пляскат с ръчички

2

hmm

преди 8 години

Виждам че има коментари от хора които разбират... Момчета когато видим ваше клипче на машинка създаваща мосчета като този който гледахме може да си ги наричате както искате дотогава хората които са ги създали могат да си им викат 3Д принтери...:)

1

До Одисей

преди 8 години

3D принтирането е измислено от Путин още през 2000 година, така че патента е на Путин.