15

Анонимен

преди 8 години

Деян Донков в личния живот не мога да го коментирам, казват че бил добър артист, но в никакъв случай не е най-великия. Мацето има хубава визия известна популярност и...дотук.

14

Анонимен

преди 8 години

Пример за бюлгарсик актриси - звезди- Стоянак мутафова, Татяна Лолова, Златина Тодева, Илка Зафирова, ваня Цветкова, Мария Каварджикова....

13

Анонимен

преди 8 години

Много се дразня когато актриса с дав филма бива обявена за звезда.

12

Калия

преди 8 години

Тя роди ли през дек.2014?

11

Анонимен

преди 8 години

Целият ни т.нар. ""елит"" е за изриване на бунището, с фадрома. Като почнеш с политиците, пък бизнес..., че наука, че "култура",,,В България от от 70г. насам се провежда ИЗКУСТВЕН ПОДБОР, като на ключови и популярни места се избутват *** и гадове мръсни, а истински стойностните се потискат.

10

Анонимен

преди 8 години

Който казва ,че актьорът трябва да бъде кротък,добре възпитан и нормален значи много греши.Истинският талант е обречен.И двамата актьори ,които така грамогласно оплювате са много талантливи.Но бездарието ,което цари в България погубва всичко талантливо.Отделно ,че големият талант е болезнено чувствителен и умее сам да погубва живота си.

9

65

преди 8 години

Жал ми е за нея-хубаво момиче и много глупаво.Тоя Донков и съсипа младоста.Виждала съм ги на 3-4метра пред мен-тя като дрогирана ,а той -абсолютен енергиен вампир.! Чак страшен за гледане.Луда работа .В такива ситуации и родителите са безсилни!

8

Баско

преди 8 години

И по-малко спаринги с Деян. За по-здравословен жувот.

7

Анонимен

преди 8 години

Явно няма никакви критерии за "звезден рожденик"!!посредствена като актриса и визия, единственото първокласно нещо са гнусните скандали!!!Да е жива и здрава и дано някой ден да стане истинска звезда!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Обичала чай?!?!? Питайте съседите където живее тази *** какво пиене пада. Пиела е чай в детските си години. И живее с някакъв с когото се бият през ден. Пиене е скандали. Кой я обяви за звезда да си я взима у тях. Прав е един по-долу, каквато държавата такива и актрисите.

5

Анонимен

преди 9 години

Каквито звездите, такава и държавата.

4

Анонимен

преди 9 години

Много ми е скучна тази. Гледал съм я в "Стъклен дом", беше нива под другата - Луиза Григорова, ако помня правилно името. Иначе - да е жива и здрава, явно прави нещо, щом четем за нея.

3

Анонимен

преди 9 години

Юлиан Вергов наистина трбваше да ти обърше два шамара като твой баща в Стъклен дом, че да си седнеш на пикливия ***.

2

Колев

преди 9 години

Честит рожден ден .

1

Луд с Мотика

преди 9 години

Тая не беше ли оная дето стана известна с клипчето за възрастни?