33

лоша работа

преди 8 години

Троловете налазиха и мобилните оператори, форумите вече не им стигат.

32

SILENCE

преди 8 години

Съгласна съм с 30. Надписването на сметката вече не дава желаните резултати. Горките дечица! Къде са протестерите от отедела за електронни престъпления към МВР?

31

Мартин

преди 8 години

Да не говорим, че има толкова много игри без насилие, че просто не е истина. Игрите като цяло развиват рефлекси и комплексно мислене, така че далеч не са най-лошото нещо. Да децата не играят толкова навън колкото преди, но имайки предвид в колко ненормално общество живеем, може би на моменти е за добре. А сега ходи развивай теории за световната конспирация на друго място.

30

Мартин

преди 8 години

До Анонимен 22, Конспирациоооо.. Интернет е създаден от хора, които са били с добри намерения и са искали да си помагат. Баща ми е един от първите хора в България имащи достъп до Интернет и говорейки си с него разбирам как всички тогава са си помагали и изобщо Интернет е било нещо малко, но място пълно с добронамерени хора. Това, че видео игрите водят до насилие при децата са пълна глупост.. Освен това като родител, един човек трябва да следи какво прави детето му на компютъра до един момент.

29

Анонимен

преди 8 години

В докомпютърната ера и ние получавахме такива писма,но по пощата.Който се хванеше пишеше и пращаше,но на повечето не им пукаше.Така,че за разлика от сегашните деца и виртуалното им общуване,ние бяхме по-зравомислещи и не умирахме от страх,заради такива глупости.

28

Анонимен

преди 8 години

Да се чете "България" - извинявам се..

27

майка аброуд

преди 8 години

В Българиа на 9 години телефони ли имат вече? Това е ужасът, а не в някакви смс-и.

26

Анонимен

преди 8 години

И сега какво? Скоро и тамагочита ще пуснат по магазините, че и уолкмени... :) Ретрото пак е на мода май

25

Анонимен

преди 8 години

и аз съм получавал, обаче не познавах 10 човека на които да изпратя СМС и да го вземат насериозно....и не не го препратих. Нищо не се случи. За мен фирмиет пускащи такива текстове са подсъдни.

24

Анонимен

преди 8 години

Нищо ново! Преди 20-тина години получавахме такива писма по пощата. "Препрати това на 10 човека в рамките на 24 часа иначе ще ти се случи нещо лошо!" Следваха истории на хора, които не са го направили и как им се случили какви ли не нещастия докато не препратили писмото. И после, о чудо, нещата изведнъж се оправили. И ние ги преписвахме по 10 пъти (!!!) и ги пускахме по пощенските кутии от страх да не ни сподели нещастие. Луда работа!

23

Кукувица

преди 8 години

Тъпанарски работи. Ако се свършат тъпанарите ще се свърши света. Просто се състои от над 90% ***.

22

Хм

преди 8 години

Ако това е само някаква игра или бъзик - как да е.Ако обаче тези съобщения или смс-и те принуждават да изпратиш реален смс, то веднага може да се разбере коя фирма и/или оператор стои зад това!Аз съм почти убеден, че това е свързано с подтик към реално пращане на смс, т.е. реален харчлък, което веднага тласка ситуацията в една доста позната позната плоскост - на финансовата измама!

21

АТАКИСТ

преди 8 години

до 20Не съм получавал аз или моите приятели и съученици подобни *** писма. Изобщо когато бях дете си спомням, че я нямаше тази нужда да се бъзикаш с някое друго дете по този начин.. Просто се биехме като деца в училище и толкова. А ти ако не помниш, че в час по руски език си пишехме писма до реални руски деца в СССР, това е твой проблем.

20

Евро Пси

преди 8 години

Но пречонте.

19

Анонимен

преди 8 години

До -10Да разбираме ли, че и ти си от тия родители, дето отглеждат *** и са с големите претенции ама без покритие?

18

Анонимен

преди 8 години

КОЛКО ОТ ВАС ЗНАЯТ В КОИ САЙТОВЕ СЪРФИРАТ ДЕЦАТА ВИ? КОЛКО ОТ ВАС ЗНАЯТ ЧЕ ИНТЕРНЕТА Е ИЗМИСЛЕН ЗА МАНИПУЛАЦИЯ НА СВЕТОВНАТА ОБЩНОСТ? ИНТЕРНЕТА ПОСТИГНА ЦЕЛТА СИ С КОЯТО БЕШЕ СЪЗДАДЕН. ВСИЧКИ ВЕЧЕ СА ЗОМБИРАНИ ДО ТАКАВА СТЕПЕН ЧЕ ИЗОБЩО НЕЗНАЯТ НА КОЙ СВЯТ СА. ДЕЦАТА ВМЕСТО ДА ИГРАЯТ НА УЛИЦАТА В ГРАДИНКАТА ИЛИ НА СПОРТНАТА ПЛОЩАДКА ТЕ ИГРАЯТ НА ИГРИ В КОИТО ИМА НАСИЛИЕ И КРЪВ. КАКЪВ ЧОВЕК ЩЕ СТАНЕ ОТ ТОВА ДЕТЕ УТРЕ КАТО СТАНЕ НА 20 ГОДИНИ С ТОЗИ ЗОМБИРАН МОЗЪК? ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ.

17

-10

преди 8 години

Два шамара зад врата, когато се връща от училище прибиране на смартфона и лаптопа за наказание една седмица, за да си учи уроците, не да ми цъка в интернет.----------А най-добре да го нариташ и да го пратиш на улициата само да се оправя. Ама ха, ще се държи също като теб, не го е срам, пикльото!

16

-10

преди 8 години

Преди 30-40 години си разпращахме такива писма по пощенските кутии (онези, реалните кутии във входа, не електронните :-) ). Нищо ново под слънцето, само методите са различни.

15

АТАКИСТ

преди 8 години

Сега си пращат такива писма дечурлигата, а ние едно време като деца пишехме писмо до руско приятелче в СССР.Хамерикански ценности и устои, к'во да праЙш!

14

+ 1 хм

преди 8 години

Също така се пише "Обясних ѝ....", не "Обясних й....".Но защо ли трябва да очаквам да се пише грамтно?!