17

ivanov

преди 8 години

някой май иска да се появи нов Хитлер.

16

анонимка

преди 8 години

каква европа е това това е араби,китаици, африканци,и латиноамериканци европеиците се загубиха сред тази *** , защо тези здави мъже не вземат пушките и танковете и като русия не си защитават родините ами тръгнали да опустушават европа аманали бруксел и техните господари вземат милиарди какво ги еня за народа

15

Анонимен

преди 8 години

Не искали обратно, искали да влязат... Ама това не е проблем, всички ще влезете спокойно. После стават още по-нагли искат си и правата, и се разправят и могат да ти се качат на главата. Съсипахте Европа *** управници!

14

Анонимен

преди 8 години

ХОРА. НЯКОЙ СИ ИГРАЕ НА ВОЙНА А СТРАДАТ НЕВИННИ. ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ! НЯКОЙ СИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБРОИ МИЛИАРДИТЕ СИ А НЯКОЙ СИ НЯМА И ПОКРИВ. ПРЕСЯВАТ НАСЕЛЕНИЕТО...

13

Анонимен

преди 8 години

Никой не си слага таралеж в гащите Кво им става на тия.

12

анонимен

преди 8 години

ЕС няма бъдеще! Всичко, което беше направено до тук, скакалците от Африка и Близкия изток ще го унищожат! Когато опоскат всичко, ще започнат да палят и да ни убиват!

11

Bb

преди 8 години

Italianzi saschto ne gi pra6tste na Tapite amerikanzi Jena klintan iska bG zigani da gi Integrirame Ami da gi vseme v USA i da siGi Integrira te svirat na duduk Kakto Monika Levinski konkurenkata na h klintan

10

Анонимен

преди 8 години

До ВероникаНе само жена му ще си стои в къщи а ти ще работиш и ще храниш децата му, а и тези деца като пораснат ще убият твоите деца. Имаш го примера с агресивния етнос в България.

9

Анонимен

преди 8 години

Защо се приемат тези хора след като нямат никакъв шанс да се интегрират? То за италианците няма работа та камоли за тях. Излишно се натоварва и без това претоварената социална и бюрократична система на Европа. Това е бомба със закъснител общо взето, предпоставка за етнически и социални бунтове като започнат престъпленията..

8

Анонимен

преди 8 години

Честито братя европейци. Поздравления за успеха. Искам да видя как интегрирате все по напористите пришълци.

7

Вероника

преди 8 години

Това е просто възхитително. Аз, понеже съм бяла, образована и еманципирана, трябва да работя и да храня неграмотен ***, който е мюсюлманин и иска жена му да си гледа децата, без да ходи на работа. Ако беше обратното, те да ми слугуваха за едина хляб, да речеш, че е нещастни бежанци, а сега те просто са ни господари, а ние техни слуги.

6

Златен лъв

преди 8 години

Това все още е началото. Когато вземат да настаняват имигрантите в жилища, а европейците да излизат на палатки, тогава ще ви дойде ума в главите.

5

Анонимен

преди 8 години

Върнете ги обратно в Африка, какво чакате? По улиците ли ще живеят? Какво ще работят? Как ще общуват? Това не са 10 човека а стотици хиляди и не му се вижда края. Тази политика е безумна и не знам каква точно и е идеята, но води до тотална разруха. Изглежда хуманно да вземеш бежанци, но това си е чисто преселение на народите, Африка идва в Европа с хиляди лодки и никой не си прави труда да спре това.

4

Анонимен

преди 8 години

Европа не може да приеме всички, но ако се работи в посока там от където идват да има мир, да живеят свободно и спокойно и ако се обединят силите в тази посока ще излезе по-евтино. Всеки един от нас може да е на тяхно място, нормално е да бягаш от война, насилие....от ужаса и да търсиш по-добро място.

3

анонимен

преди 8 години

обратно от където са дошли и да вземат оръжието така наготово няма дастане същото се отнася и за българия

2

Нали сте хуманисти?

преди 8 години

Айде са като пищите и мъцате за ромите в България че били гладни и жадни... Ето ви са интегрирайте си ги стойте им жилища помощи и т.н. Нали само ревете че имало расизъм сега вашето какво??? Тук в бедна България ги настаняваме в лагери... Ама от далече е мн. Лесно да критикуваш и плюеш... А са да ви видя....

1

Вуте

преди 8 години

Това,което Европа е постигнала за последните 70 години,тия ще го съсипят само за няколко.