43

Анонимен

преди 8 години

брее това даже и да стане представяте ли си след някое друго десетилетие трафик на обезглавени тела:) те и сега талибаните го практикуват, и покрай жертвите някое богаташче ще намаже втори живот...баси изродията

42

Анонимен

преди 8 години

Край!ИД, трябва да мислят за друг вид изяви.Този италианец ги прецака.

41

Вуте

преди 8 години

Нашите "ало измамници" ряпа да ядат.

40

Zaxari

преди 8 години

Oshte ne otkrili lekarstvo za Spin , glavi tragnali da mi prisajdat!!

39

Анонимен

преди 8 години

А нашия президент има нужда от трансплантация на мозък.

38

Майна

преди 8 години

Софиянец, за чуйешка, оу... Мъ сал ни сфанах за горна ли, за долна ли...?!?

37

Лилит

преди 8 години

В свят, който умира от изобилие на гени, желаещи да пребъдат, препоръчвам инвестиция, както на руснака, така и на Стивън Хокинг, да инвестират в единственото възможно за човека безсмъртие- раждането на нов живот с участвие на собствени гени.

36

Анонимен

преди 8 години

Зачетох се в спора..наистина ние гледаме на базата което знаем, а на практика нищо не знаем за Вселената. За да знаеш много за вселената, значи задължително ще знаеш и как да се предвижваш във времето. Ние до един Марс дето е на един к.р място не можем да отидем, вие сте тръгнали да говорите за телепортации. Телепортациите са за мозъци отвъд нашето възприятие за физичните закони.

35

Анонимен

преди 8 години

Когато Жул Верн е написал романът си капитан немо, всички му се присмяли на глупостта- човек да управлява подводен кораб. Тогава е нямало подводници. Та сега и тук папагалите се присмиват на учените, че телепортацията на човек е осъществима.... Айнщайн ..."Има две безкрайни неща...Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен"

34

Суфияниц

преди 8 години

Зъ чуйешкъ глъвъ ли стаа на въпрос?

33

Анонимен

преди 8 години

до 34К'ва търсачка те гони, бе? Това с телепортацията на светлина го гледах по телевизията преди 4-5 години и тогава тези японски учени казаха че е далеч още времето за телепортация на човек...според тях поне 150 години още ще минат.

32

до 33

преди 8 години

Нивото ти на компетентност е на база Гугъл търсачката и разни форумчета, така че няма смисъл да ми говориш по темата.

31

Анонимен

преди 8 години

до 32Самите японци извършили тази телепортация бяха убедени че телепортация на човек може да се осъществи най-рано след 150 години. И са убедени че ще стане. Но ти не си, нали? аз знам защо, защото мозъкът ти е ограничен до това което си видял в този живот. не можеш да си представиш и пътуване във времето, защото ако знаеш пространството е спирала. Много мога да ти говоря. Това е все едно да обяснявам на пещерен човек, как човек лети с ракета в Космоса.

30

Анонимен

преди 8 години

"Впрочем японците телепортираха светлина. Не данни или информация, а светлина."И за да я телепортират я разграждат на основите й съставни части- фотони. Нали това ти казвам, това, което пристига на другия край. Само един фотон, който носи информацията за светлинния лъч, достига до приемника на другия край и я предава на друг фотон, който вече се намира на точка Б и различен от оригиналния, и копира информацията от пратения оригинален фотон. Затова ти казвам, че пристига само копие на оригинала

29

Анонимен

преди 8 години

Това ще е много интересно - трябва донор в мозъчна смърт, и близките да се съгласят да го обезглавят дефакто ... грозна и жалка история общо взето, при положение че имаме милярди човеци

28

Анонимен

преди 8 години

27, май ти си далеч от това което ти говоря. Японците още преди 4-5 години осъществиха телепортация на неодушевен предмет. Ако беше толкова просто с живата тъкан, сега щяха да телепортират и мишка.

27

7878878

преди 8 години

няма как да стане това

26

Анонимен

преди 8 години

По-добре да поиска от Рокефелер, по-нужен му е скоростен успех, на 100 години миналата година трансплантира 6-то сърце, догодина може направо ново тяло.

25

до 24

преди 8 години

Ти самият си далеч от това, което говориш, живата тъкан и ДНК също са набор от конкретна и специфично подредена информация.

24

Анонимен

преди 8 години

Tрябва да се уточни за какво става въпрос - трансплантация на глава към тялоили трансплантация на тяло към глава.