20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 15Владимир Путин не се нуждае от лобисти. Гражданите на планетата виждат на чия страна е правдата.

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21БРАВО НА ПУТИН!!!

18

Най-близо доистината

преди 8 години

Вчера Владимир Путин бе на посещение в Италия. След като разгледа руската палата на световното изложение "Експо 2015" в Милано заедно с Ренци, се срещна с папа Франциск във Ватикана, посети президента на Италия в резиденцията му и приключи вечерта, като се видя с бившия министър-председател Силвио Берлускони.

17

Анонимен

преди 8 години

На снимката: Ренци показва на Путин правилния път, но той е забил поглед в тайгата и не иска да го види.

16

Анонимен

преди 8 години

До до 16 от славянинВ кои свободолюбиви народи будят възхищение руснаците? Казахстан, Туркменистан или Куба?Всеизвестно е, че будят насмешка и неприязън в образованите и възпитани хора.

15

5

преди 8 години

пропагандата е навсякъде

14

Атакист

преди 8 години

Ей това е да не си кукла на конци. Италия няма нищо общо с Русия-нито са съседки, нито дължат съществуването си на Русия, нито са близки като език и писменост. А в България където са налице всички тези условия един мазен *** от Банкя дето не може да гледа без началник ни закопа тотално. На пожарникаря външният му вид и вътрешните му характеристики са абсолютно противоположни-мутра външно, жалко подобие на мъж вътрешно. Поне на Плевнелиев всичко му е еднакво. Ама кой ги избра-простият бг народ

13

Аз

преди 8 години

Италианците искат и вълка да е сит; и агнето да е цяло - но за да стане, трябва вълка да изяде тях - вие решете, кой ще е.

12

Анонимен

преди 8 години

Руснаците напоследък все по-често будят вместо традиционната насмешка едно хладно презрение, което ясно си личи от начина по който третират техния Лидер.Само в една статия става ясно, че планираната като поредна геополитическа победа визита в Италия се оказа всъщност звучен шамар по и без друго отупания в Украйна руски народ.Апетита за унижение изглежда е безкраен, поне докато може да го представя като победа пред вътрешната публика в руската федерация.

11

АА

преди 8 години

ПРЕКТАНЕТЕ ДА ЗАВИЖДАТЕ НА ПУТИН И РУСИЯ ГЛЕДАЙТЕ ТУК ПИШЕТЕ ЗА ДОНБАС ПРАТЕТЕ *** ТАМ ДА ВИДИ И ДА НАПИШЕ НЕ САМА РУСИЯ КОМЕНТИРА МН Е УМНА

10

До НАЙДЕНОВ

преди 8 години

Прочетохте ли новината по-горе или просто копирате по форумите готови реплики?За руснаците няма така желаните и очаквани с безусловно нетърпение мистрали, няма договори за износ на суровини, няма подкрепа от Папата, няма УВАЖЕНИЕ, а само хладно отношение..А вие разправяте вицове, как руската федерация не била в изолация.. Да все още не е в гипсо-картон, но това е заради широката руска душа - готви им се гипсово корито, та по-малко да шават от тук насетне агресивните колхозници.

9

Мистралите

преди 8 години

Отказа от доставка на мистралите и мълчаливия отказ за съдействие от Италия говорят достатъчно на запознатите с дипломатическия език хора, а имено че на никой не му се занимава с непредвидим и ненадежден партньор като руснаците.Който е правил бизнес с тях знае, че не са никак благонадеждни с плащането, а италианските бизнесмени са от стара коза яре и не се връзват на бодряшките пожелание от страна на североазиатците. Така че изолоацията на руснаците става все по-явна, дори Папата ги отсвири.

8

НАЙДЕНОВ

преди 8 години

МЕЖДУНАРОДНА ИЗОЛАЦИЯ НА РУСИЯ ЛИ??? О ДААААА, ИМА Я, НО САМО В БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ НА КОМПЛЕКСИРАНИ ОЛИИИГОФРЕНИ- ОБАМА, ПЛЕВНЕЛИЕВ, ПРОСТАКА ОТ БАНКЯ И ДРУГИ КАТО ТЯХ.

7

До Боби

преди 8 години

Буби, нали Мистралите щяха да бъдат доставени по план, путин явно нещо не е добре осведомен!Нали уж течаха обучение на специалисти от русия, имало специално изпратен вече персонал, който тренира тактики на борда и прочие и прочие..Защо путин така заблуждава, ние всички безрезервно и безусловно ти вярваме, а той виж как лъже! Крайно време е да вземеш нещата в свои ръце и да поставиш прогнилия запад на мястото, което заслужава!Давай буби!

6

ЧАР

преди 8 години

АМИ ИТАЛИАНЦИТЕ СИ ЗНАЯТ ИНТЕРЕСА И ЗНАЯТ КАК ДА ПРАВЯТ ПОЛИТИКА В ИНТЕРЕС НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СИ. А НИЕ ПРЕДПОЧИТАМЕ ДА БЪДЕМ АМЕРИКАНСКО ГРОБИЩЕ.ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА НИ ! НИТО ЕДНО НЯМА ДА ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ...НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЩЕ СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО ПОЛИГОНИ НА НАТО...БЕЗУМИЕ !!!

5

SS

преди 8 години

А коло ли е неустойката на Мистралите

4

Божо

преди 8 години

До Обзорвалдемор *** не се нуждае от никого, защото той общува с един велик гений - себе си !!!

3

SS

преди 8 години

До Първична силаМогат да ги бият на млеко с ориз

2

Първична сила

преди 8 години

Трите хикса и Гробаря могат да победят Путин и Ренци с лекота!

1

Обзор

преди 8 години

Владимир Путин не се нуждае от лобисти. Гражданите на планетата виждат на чия страна е правдата. Днес, поредният, бял, хуманитарен, руски конвой влезе в ДНР и ЛНР.