13

TRAKIEC

преди 8 години

НАС НОРМАЛНИТЕ БЕЛИ ТРАКИЙЦИ КАКВО НИ ЗАСЯГАТ НОВИНИТЕ СВЪРЗАНИ ГЪРЧОЛЯТА?

12

до 13

преди 8 години

Всички *** смятат, че без путин няма Русия. така са смятали и египетските фараони и някаои от римските императори-напр. Нерон и Калигула, деспотите и маниакалните самовлюбени /като Хитлер например /. Но..Путин не е такъв? Толкова сте жалки..............

11

до 11

преди 8 години

Да живее Русия..покрива ли се с понятието да живее Путин. Защото според мен ---не. А според Вас?

10

Анонимен

преди 8 години

Ще клекнат пред гърците и ЕС и ЕЦБ и МВФ иАнгела и Марио Драги.Гърция дължи толкова много кинти че по същество вече е съдружник на горепосочените.Ципрас го знае и знае че и европейците го знаят.

9

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

До ЧебурашкаИма 45 години комунизъм и 25 години псевдодемокрация.И двете са дело на вашите юдейо-ционистки господари !

8

АНТИ

преди 8 години

Да ги купуват китайците на маляките и да се свършва!

7

Чебурашка

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Мда... и какво има между 30-те години и XXI век, което съсипа България - задачка за детската градина.

6

Grexit

преди 8 години

Маляките се надяват Германия да ги храни още 1 000 години, ама накрая ще кацнат на фаса на горския. Ромските им номера ще ги заврат в десета глуха.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

До фалит на ГърцияКолкото и да са им намалели доходите на гърците ПАК са по-добре от нас !Не съм чул българи да се връщат масово от Гърция ..Не съм чул и гърци да прииждат да работят у нас.30-40 години живяха като богове ...Ние и преди, и сега живеем по-зле от тях. Факт !А, през 30-те години Гърция беше на светлинни години след България ...

4

фалит на Гърция

преди 8 години

ГЪРЦИЯ Е УПРАВЛЯВАНА ОТ ДОСТОИНИ ГЪРЦИ ЗАЩИТАВАЩИ НАРОДА СИ-***, благодарение на тези "достойни хора" доходите на гърците само за няколко години намаляха двойно - бяха орязани и пенсии и заплати, банките бяха опразнени, всети трети грък е безработен, спестяванията на 80 % от гърците бяха стопени... Ти на това достойни хора ли му казвам, защото това са си престъпници, които обраха народа си, при това с помощта на самия народ, които са алчни, нагли и не особено умни.

3

ами

преди 8 години

Всичко е театър,цирк за пред хората.Гърците много добре знаят,че ще продължават да им дават пари и няма да излизат от никъде!Няма друга такава страна като нея

2

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Западът няма да изпусне Гърция при Русия, каквото и да му струва това.А, то ще му струва скъпо ... Мнооого скъпо !Гърците знаят как да търгуват свободата и суверенитета си.Ние за съжаление не знаем ! ..

1

МРАВКА

преди 8 години

НЯМА ПО ХИТРА НАЦИЯ ОТ ГЪРЦИТЕ.ЩЕ ВЪРТЯТ ЩЕ СУЧАТ ,НО ПАРИ НЯМА ДА ВРЪЩАТ.РАЗИГРАВАТ "УМНИЦИТЕ" ОТ Е.С. С ИЗЛИЗАНЕТО СИ ОТ Е.С. ИТЕ ЩЕ ИМ ОПРОСТЯТ ДЪЛГА.ГЪРЦИЯ Е УПРАВЛЯВАНА ОТ ДОСТОИНИ ГЪРЦИ ЗАЩИТАВАЩИ НАРОДА СИ,А НЕ ОТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КАКТО Е ПРИ НАС!