345

.rotos

преди 5 години

До Некъф хор. Живейте си със спомените. Но това време вече мина, а това, че не го осъзнавате ви води преко към пропастта. В резултат на тъпата политика на московските "стратези" ще свършите за нула време, когато започнете нещо по--сериозно!

344

Анонимен

преди 8 години

Абе,дали на Арматата му направиха най-накрая купол от стомана?Или кара още с велпапето?

343

Анонимен

преди 8 години

*** е съветник на министъро на отбраната по въпросите на антируската пропаганда!

342

Анонимен

преди 8 години

До БобиОсвен това не ми казвай че ти като седнеш на чисто нов мощен модерен автомобил не си превъртял поне веднъж гуми ли да си включил система неправилно.-----------Ми не, не съм го правил. А и какво общо имам аз? Те отиват на парад и са сложили най-добрите танкисти и са тренирали достатъчно преди това.

341

Некъф хор

преди 8 години

Китайците май много бързо забравиха 1981 когато се направиха на оборотни на руснаците и бяха изпепелени няколко хиляди китайски войника за секунди.

340

Боби

преди 8 години

До Шоп 404Шопе Шопе - Само за времето на тренировките Армата и останалите машиниса минали по разни плацове поне 500 до 1000 километра. Това са си изпитания от някакъв тип. В момента тези Прототипи - отиват в главната база за обучение на Сухопътни войски и започват изпитания. Освен това не ми казвай че ти като седнеш на чисто нов мощен модерен автомобил не си превъртял поне веднъж гуми ли да си включил система неправилно. Това е нормално и се нарича Човешки Фактор.

339

традиция б

преди 8 години

армата -руски резил

338

Анонимен

преди 8 години

Разбиха на думи и по теория....

337

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 409Lenovo например ?

336

Анонимен

преди 8 години

Господ е американецтой победил във Втората Световна ВойнаРусия не съществува. Тя се намира в матрицатаОсновна аксиомаАко нещо е американско значи е добро, ако е руско не е добро.закривам темата

335

До VT-4

преди 8 години

Като са по-добри защо не пробват да преминат руската граница.....или още помнят в края на 60те как влезнаха и......изчезнаха :))

334

Анонимен

преди 8 години

Поредната плиткоумна статия усложливо преписана от *** с цел да ни обясни,че Русия и Китай са врагове и противници

333

Шоп

преди 8 години

Тази Армата е една недоработена концепция, казва се още технологичен демонстратор. Само че ниаква демонстрация не видяхме. Трябваше да мине по гладък паваж, и това не можа. Представям си ако трябваше да препуска през полето, да форсира реки и да стреля... Докато го докарат до готово изделие има още много лебец да ручат.

332

Боби

преди 8 години

VT-4 e "Усъвършенствано" от Китайците копие на Т-72. Специално изгледах демо филма на китайците.1. Странична броня няма видима активна защита.2. Задна броня разчита на противокумулативни решетки3. Челна броня - Многослойна (МАСИВНА) пасивна не се вижда активна броня4. Оръдие копие на 125мм Руско оръдие.5. Двигател, шаси и трансмисия - внимателно преодоляваше препятствията. За разлика от Руските танкове не скачаше.6. Прицелен комплекс - няма данни вероятно западни компоненти.

331

Анонимен

преди 8 години

Русия се напъва да играе роля на тартор, който събира банда БРИКС около себе си, но не се виждат, че са икономически джуджета, а останалите бриксаджии са с две категории по-тежки. И Китай, и Индия като икономии са далеч по-големи от Русия. Бразилия и ЮАР са съизмерими с руснаците.

330

Пфу

преди 8 години

До Анонимен--393.Някой казвал ли ти е колко си ***. До края на 41 г. Руснаците губят 6,3 милиона бр. стрелково оръжие. 20 500 танка и почти всички самолети. До края на 1941 г САЩ дадоха на Русия 2 200 танка по 500 самолета на месец.Прочети телегграмите м/у Сталин и Рузвелт и Сталин и Чърчил,изд. 1976 г под редакцията на Громико. 1944 г Сложиха на ШЪРМАН 85 мморъдие както и на Т--34. Аман от глупави и неуки русофили.

329

Анонимен

преди 8 години

400

328

Анонимен

преди 8 години

396, пази Боже! Ако там стане нещо такова, как мислиш, у ваше село дали ще оцелеят външните ви нужници? Айде не приказвай глупости, че съм ангажирал вече ваканцията в съседна страна членка на нато, чиято столица започва с буквата А, та ако ония почнат по азбучен ред - отиде та се не виде!

327

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 39 виж в оригинала какво се казва за оръдията и зашо китайците смятат руското за негодно

326

Анонимен

преди 8 години

От статията става ясно, че китайския танк е по-евтин и по-маневрен на равно. За други качества и дума не става. Нали така? Е как тогава руския танк е разбит "на пух и прах"?! Нещо няма логика в тезата :) То телефони да вземеш да сравняваш, па им гледаш и сравняваш поне десетина характеристики, а да не говорим за сравнение на танкове... Значи на пух и прах станал :)))))