12

Анонимен

преди 8 години

Край на боковото правителство денят се познава от сутринта

11

Анонимен

преди 8 години

*** след ***, майно ле! Боже, пази България от гражданите на Пръмовата Кунева.

10

Анонимен

преди 8 години

Боже, от царя и червените царедворчета ни пази. И от слугата му охранител ни пази, и от неговите слуги ни пази!!

9

Анонимен

преди 8 години

Предлагам Сюлейман Паси за шеф на БНБ. Той е универсален предател и чужд предавател. Много е полезен на всички извън бг.

8

Браво

преди 8 години

Старите кадри на БКП и в новите времена се харчат.Браво.

7

Кукувица кука

преди 8 години

на зелена бука. Но тази само знае да кука и да нарежда некадърник след некадърник. Няма ли този, който я е сложил в правителството, да си сложи очилата и да види какъв жаден за пари и власт крокодил е назначил.

6

Милиционер

преди 8 години

Ох, ох!!! От къде го изкопаха този невероятен кадър?! Като му чета кратката биографийка направо ми иде и аз да се кандидатирам. Че той от дванадесет години е на синекурна длъжност във Фонда и сега му се прищяло да става гуверньор. Аман от "таквиз спецеалисти"! Работил в банковия сектор! Що не е станал шеф на някоя банка, като е толкова кадърен?! Не че ще го изберат, но ме кефи самочувствието на някои хора! То след Искров и Мавродиев, що да не се кандидатира всеки, който е работил в банка?!

5

България на селяните

преди 8 години

Издигаме Ваньо Лихвата, да има лихви за всички! Сега сериозни как партийка влязла през клизма в парламента ще поставя условия!

4

Боян Колев

преди 8 години

Тая смръдла Кунева е толкова,елементарна,първобитна и скапана.....а и се има за нещо....И не забелязва как хората и се присмиват и отвращават от нея!....

3

NACO

преди 8 години

Може ли някой да отговори къде е г-жа Кунева,в движение,в партия,в дружинка,в команда,в бригада,в.............? Къде е ТЯ?

2

КТБ

преди 8 години

А кандидата на ДПС е Делян Пеевски

1

ФАКТ

преди 8 години

Където стъпи Кунева ,настъпва глад , мизерия и разруха !!