18

Ala_Bala

преди 8 години

Добре я знаят, нали те са ги създали.

17

Анонимен

преди 8 години

Така ли унищожиха Ирак и Либия? Много бързо ги разбиха и смениха властта, подарявайки я на ИД. Сега ИД се бори срещу Асад и интересите на Русия с Сирия, затова много са много внимателни да не ги ударят много. Фалшива война, ментета.

16

Анонимен

преди 8 години

Помогнали с точните удари да не ударят точно рожбичката на ЕС и САЩ - ИД.

15

istinata

преди 8 години

Tia idil sa igrachka v rucete na belite.ne se pritesniavaite.ot bulgaria niama edin deto da e otishal da se bie za tiah.obshto vzeto dokato sme sus zapada niama da imame problemi

14

цирк

преди 8 години

Нали те е създадоха, как няма да имат информация. Янките създадат нещо и после се борят с него.

13

маде от уса

преди 8 години

"Хакнаха уебсайта на сухопътните войски на САЩ"тия да не са дешифрирали собствените си данни?

12

смех

преди 8 години

От статията излиза че са дешифрирали 7 ТБ устна реч!хвала!

11

ААаууууууууууу

преди 8 години

Поредното американско лицемерие--чак след толкова време разбрали структората на ИД.....Че да бяха питали тяхният сенатор Маккейн или Джо Байдън-----Нали същите те,през 2013 година се прегръщаха и целуваха със шефовете на тези главорези от ИД.......Снимките още ги има в нета.....

10

Кукувица

преди 8 години

Как няма да са информирани в САЩ? Нали структурата на ИД е планувана в Щатите?

9

Анонимен

преди 8 години

Е как не уцелеха един петролен кладенец, все се чудя...?

8

Анонимен

преди 8 години

На 7 терабайте цялата суша планета ще запиша.

7

Аджеми огланъ

преди 8 години

Идеята е да се унищожи Сирия защото пречи на държавата Израелъ . ИД няма да е пречка за тях както е Башар Асад .

6

Анонимен

преди 8 години

ИД се финансираше от САЩ, сега вече не. И не си мисли, че толкова лесно се унищожава. Глредаш в Украйна редовната армия не може да победи от една година 15-20000 бунтовника....Украйна няма наемна армия. Никой не иска да се бие със сънародниците си от редовната армия. Срещу хората в Донбас киевската хунта изпраща предимно главорези наемници. Редовна армия едва ли ще тръгне да изнива съгражданите си - те повечето и дезертират.

5

ЦК на либерастите

преди 8 години

До Анонимен 4Едно е да можеш а друго е да искаш !Запада има нужда от военни конфликти за да върви продажбата на железа с форма на оръжия а това е бизнес за трилиони!Насаждането на шок и ужас сред простолюдието оправдава средствата!

4

До 4

преди 8 години

ИД се финансираше от САЩ, сега вече не. И не си мисли, че толкова лесно се унищожава. Глредаш в Украйна редовната армия не може да победи от една година 15-20000 бунтовника. Ти за наркопартизаните от ФАРК чувал ли си? От десетилетия Армията на Колумбия се бие с тях и не може да ги победи. А Ислямска държава е терористичната опганизация с най-големи приходи. ФАРК само от наркотрафик си докарват 600 милиона на година, останалото е от отвличания и откупи. Не си мисли че става с 200 бомбардировки.

3

Анонимен

преди 8 години

САЩ могат да приключат с Ислямска Държава за няколко дни, както направиха с Ирак при Саддам. ИДИЛ не е по силан от Ирак тогава. В Либия правеха по 200 въздушни удара на ден, срещу ИД са направили само няколко удара без никакъв ефект. Истината е, че ИД се финансира и поддържа от САЩ.

2

zeus

преди 8 години

Хаха, САЩ са хакнали и разшифровали собствените си данни :)

1

Анонимен

преди 8 години

И след въздушните удари на хамериканците, извергите от ИД си го преместиха в другия крачол.