29

Сандо

преди 8 години

Мумията се завръща !

28

Анонимен

преди 8 години

ТОВА БАБЕ ЩЕ УМРЕ ПРИ ПЪРВОТО НАПЪВАНЕ.

27

zlatka glavcheva

преди 8 години

PREKRASNA !!!

26

Анонимен

преди 8 години

Тази няма ли огледало? Не се ли вижда вече, че и е време за пенсия? Или е решила да пее докато не изплаши и последния си 105 годишен фен?

25

diavolcheto

преди 8 години

До читателя, 23Затова ли Лили Иванова напълни до дупка зала Арена Армеец и всички зали, в които е имала концерти до сега, защото " в БГ май вече няма такива ", които да я слушат?За пореден път се убеждавам, че българинът ( не всички българи, но една голяма част! ) не уважава своите таланти и не ги заслужава!Оплют е всеки, всичко, по всякакъв начин! А това вече говори само по себе си достатъчно!

24

Анонимен

преди 8 години

ТВА ПРИОБЛЕЧИНЪ ИГУАНА ЛИ Я БА?

23

Анонимен

преди 8 години

Те египетски мумии направиха гастрол в Канада, та Лилито ли няма да отиде ... Балканите също имат своите мумии и проклятия.

22

читател

преди 8 години

Ще пее, това е ясно, дано има и кой да я слуша.Че то в БГ май вече няма такива.

21

Анонимен

преди 8 години

У.Ж.A.A.A.A.A.A.A.A.A.С

20

Анонимен

преди 8 години

до 18В САЩ хората всеки ден пътуват до работното си място по 200 километра на отиване и връщане. "Трябвало да пътуват". Ми не, от този град трябва да са непременно българите като публика?!!! Бе що се излагаш?

19

Анонимен

преди 8 години

до 18Добро утро! Ми на концертите на Слави имаше една българка пропътувала 300 мили само за да отиде на концерта на Слави в Лос Анжелис. Много народ не можа да си купи билети. И ти не вярваш че Слави можеше да събере 10 000 души в големите шатски и канадски градове?

18

Анонимен

преди 8 години

koi 6te otide na konzertite i niakoi i dr. star bylgarin i to ako niama snejna buria.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17Може но, нали разбираш, че тези 10000 трябва да са в една зала. Дори в голям град не е толкова лесно да се намерят 10000 човека. И това означава, че тези хора трябва да пътуват от други градове за концерта

16

Анонимен

преди 8 години

до 16Рекламата на българите в САЩ е минимална- не ги ли чу самите българи на концертите му, как споделят че са чули от свои близки че ще има концерт на Слави, а не че са го прочели или видяли в реклама. Спокойно Тифонов можеше да напълни айде да не е 20 000 зала но една 10 000 зала от воле без реклама. Сред българите в САЩ и Канада такива участия на българи се разпространяват мълниеносно.

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 12Ако има 20000 човека, които да си купят билет се прави концерта. Слави просто за да събере толкова много българи на едно място ще се ухарчи много за реклама на концертите. С места до 3000 човека Слави съвсем малко се ухарчва за реклама и пребира многото пари за концерта. Целта на тези посещения не е голяма публика а да се напечелят, защото тука няма да видят толкова много пари за едно пеене наживо.

14

Анонимен

преди 8 години

до 13Дай ми 1 милиард долара на мен и ще видиш как ще ти пея в най-голямата зала в САЩ. Всичко е пари, бе. Не можело.

13

Анонимен

преди 8 години

Ми на всякъде по света има старчески домове, освен това може канадците просто да са любопитни, все пак не всеки ден им пее връстничка на хан Аспарух! А сега прочетох, че ще пее само пред българските общности. Е, така става! Няколко баби емигрирали при децата си в Канада се затъжили за България и поканили кака Лили да им попее.

12

UGIN

преди 8 години

Защото в САЩ не можеее :)

11

Анонимен

преди 8 години

Аве вие имате ли си на идея как се прави концерт в Америка в спортна зала с 20 000 места примерно? Вие знаете ли колко пари са това за да се наеме това съоръжение и да се направи сцена за него със организация и всичко? Та той милионера Слави Трифонов не можа да си го позволи и пя в концертни зали с места до 3000 души, вие искате баба Лили да си го позволи. Стига глупости бре.

10

Анонимен

преди 8 години

до 10Ми туй ти казвам и аз, че зали до 20 000 души да ги ринеш с лопата, ама да казваш че има зали с 50 и даже 70 000 места вече множко ми дойде и на мен.)))) И все пак Лили ще пее в концертна зала, които обикновено са до 3000 места.