27

Анонимен

преди 8 години

"Нападателят винаги носи нож. Той е жесток човек, който ще нападне отново, ако не бъде спрян" Ама вие сериозно ли? Това някой първолак ли го е заключил след едноминутни съждения?

26

77

преди 8 години

Аз също не спрях при сирените-копаех лозето и докато...те спряха.Заподозрян съм!?

25

До 25

преди 8 години

Шев Манчев едва ли си носи кухненския нож в джоба когато е на разходка из града

24

FBI

преди 8 години

Един тинейджър с нож в ръка не могат да намерят камо ли Крими-милионерите от прехода да разкрият - дето се вика от умрял писмо

23

до 28

преди 8 години

нещо пак си пропуснал , направен е разпит на тая Лора с детектор на лъжата и на още няколко човека и е отрицателен , тестът с детектора на лъжата , доказал че тя няма нищо общо с убийството , както и неговия приятел , и някакви близнаци , които били в района на убийството.

22

Анонимен

преди 8 години

Защо не се пусне снимка на лицето , което се издирва , за един обир от няколко кутии цигари , се пусна запис по всички телевизии , и се откри кои са , а за убийство , не се прави това . Някой *** ли е , та не се дава никаква информация . Гражданите , ще го открият преди полицията , само му пуснете снимка .

21

(-_-)

преди 8 години

Убиеца вероятно е имал телефон. Това означава, че малко преди жертвата да звънне по своя телефон, Убиеца е бил близо до него. Съответно, малка справка от мобилните оператори може да разкрие кой е бил наоколо по време на убийството.. Въпрос на няколко часа, максимум ден време е да се разбере кой го е наръгал.. Обаче нещо крият.. Защо ли?

20

Има заподозрян:

преди 8 години

Ще бъде изфабрикуван някой българин, споко!Винаги верни на ЕС и USA

19

До 22

преди 8 години

Виж, ако беше напсувал министър председателя във фейсбук, досега да са го арестували.....

18

Анонимен

преди 8 години

23, ако е връсник на георги ще го осъдят чак след 2 години на доживотен.

17

Анонимен

преди 8 години

Дано го хванат този *** и да го осъдят до живот.

16

Анонимен

преди 8 години

Значи какво се оказва , че някакво пуберче на 15-16 годин и прави диви и щастливи цялата ни полиция вече 5 дни. Баси полицията майни аз.

15

timi77

преди 8 години

няма как с тези напреднали технологи в 21 век да не засече извършителя ако трябва може да се свалят снимки и от сателитите

14

timi

преди 8 години

лошото е че полицията няма профайлъри който да се занимаватс такива случай защото психолозите дето ги ползват сега не са профайлари това са съвсем различни професи но в бг няма такава спецялност и професия

13

Анонимен

преди 8 години

Госпожа Сертова би го намерила за има-няма ден...

12

Профайлър

преди 8 години

Убиецът и жертвата са познати. Убиецът е бил малтретиран от жертвата преди. Убиецът е аутсайдер, претърпявъл е редица унижения от жертвата и други хора. Убиецът и жертвата са връстници и вероятно учат в едно училище или живеят в един квартал

11

Анонимен

преди 8 години

Според мен са го убили приятелите му. Тях да питат първо.

10

АНТИ

преди 8 години

Още през 1994 Ренета Инджова каза "България загива"!!!Кой направи нещо по въпроса?!Жалко, сами ще се самоизядем помежду си!

9

Анонимен

преди 8 години

По описание съвпада с "Юруш" контингента

8

Ме4о

преди 8 години

Лора е с ДРУГИЯ!Георги й праща СМС, че е на пейката !Оня, който е с Лора е превъртял и отива в парка....... Тези деца обаче не са чисти... има прах около тях ... бял !