27

70749

преди 8 години

НА КОГОТО НЕ МУ ХАРЕСВА, ДА СИ ХОДИ!ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, СТРАНА НА БЪЛГАРИТЕ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ЗАВИНАГИ!

26

bg

преди 8 години

НЕ ПРИОБЩАВАНЕ , А РАВЕНСТВО НА ВСИЧКИ ПРЕД ЗАКОНА! ТОВА ТОЛЕРИРАНЕ НА *Е, А СЕГА И НА ЕМИГРАНТИТЕ, КОИТО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ В НАШЕТО ОБЩЕСТВО, Е ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИТЕ!

25

памет българска

преди 8 години

Сегашният президент ще остане в историята с това,че ежедневно ставаше за подигравки и обиди,вследствие на цялостното си поведение и начин на говорене.С яростната си анти руска политика.Със слугинското си поведение към господарите си от Вашингтон,на които служеше вярно против интересите на България.Първанов няма да остане с нищо.Първият път го избраха по случайност вторият път само с гласовете на и турците и малко възрастни комунисти.Пешо никой не то помни,а Желю?,за него по-добре нищо.

24

Мей-мей

преди 8 години

...затвора до 12 часа след престъплението.положението ще се усложни и с бежанците,които също трябва да изхранваме.Вчера показаха една забулена,която ражда вече трето дете в лагера?докога ще търпим това???

23

Мей-мей

преди 8 години

Вече като чуя "приобщаване",ми се повръща!Всички трябва да са равни пред закона.Пътя е ясен ,но никой няма смелост да прилощи и най-незначителната реформа!Спрете всички помощи,ама наистина всички за всички етноси след раждане на две децяа от една жена.Българите ще намерят как да си гледат децата,както са го правили винаги.Засилете полицейското присаствие, и незабавни производства за битова престъпност от всякакв вид.Нали американците са ви любими-поучете се там има дежурен съдия и те напъхват в

22

Ред арми

преди 8 години

Първанов, искаш приобщаване, защото с гласовете на * изкара президентски мандат. ТЕ сами не искат приобщаване. Устройва ги положението в което се намират- не работят, получават помощи, не плащат ток, вода....взимат по 50лв покрай избори за да гласуват за такива като теб и тиквата...Защо им е приобщаване?

21

да

преди 8 години

До лл;да прав си, това не значи, че трябва да имитирате престъпници, направете усилия всички да спазват закона и го искайте най-вече от управляващите

20

ами

преди 8 години

той и другите политици са богаташи, не могат да осигурят работа на хората, просто ромите могат да се настанят у тях по къщите и имотите им

19

Путин

преди 8 години

В Русия живеят руснаци. Всякомалцинство, независимо откъде е, което иска да живее,работи и яде в Русия трябва даговори руски език и трябва дауважава и спазва рускитезакони. Ако някой иска Шериат,съветвам ги да отидат вдържавите, където това едържавен закон. Русия не сенуждае от малцинствата.Малцинствата се нуждаят отРусия и ние няма да импредоставим специалнипривилегии или да редактирамезаконодателството си спрямотехните желания, независимоколко силно крещят думатадискриминация.

18

Анонимен

преди 8 години

Мрьснико пак гласиш Бьлгарите на пенгара .

17

gtf

преди 8 години

абе първанка, интересно дали ти ще си толкова толерантен, колкото говориш ако до вас се настани един катун с кучетата, конете и каруците. Никой до сега не ми даде една причина поради която ние трябва да правим поредната отстъпка. ако искат да влязат в обществото - да положат усилия, както правим всички, ако не никой не им е виновен, че си стоят в изолация.

16

Анонимен

преди 8 години

за тоя съм приготвила Голямата хурка , продажник -безделник

15

Анонимен

преди 8 години

Господине,не си играйте с огъня и не заигравайте с и турците!Вие сте историк и би трябвало да знаете че етнос срама няма,ще ви изяде ушите и не можеш го приобщи към труда,а турският ще те продаде България за жълти стотинки .Снощи слушах привържениците на Ердоган в Кърджали.Какво ще коментирате по въпроса господин бивш президент?Не ви ли притеснява свенливо-лакейско поведение на българските мюсулмани?Или ви допада хулиганското поведение на лидера им Местан?

14

лесно е на думи

преди 8 години

личния пример е от значение -различни култури и ценностна система.

13

Идеалист

преди 8 години

Етносите могат да се интегрират, ако има смесени бракове. Не зная колко българи ще пожелаят да имат сват *ин!

12

Анонимен

преди 8 години

Нека г-н Първанов пръв покаже как става това.

11

Румбо

преди 8 години

Ами то само един-единствен етнос има проблеми с приобщаването!Да не кажа,че е напълно неприобщим.....Още хиляди години ли трябва да минат за да завършат най-после!?

10

ерхаъ

преди 8 години

За убийства ,изнасилвания ,побоища и ние не ги толерираме тези неща.България си има закони и работеща съдебна система ,всеки си отговаря за деянията си.Алкохол фалшив,може,но кой би купил от * алкохол .

9

до да живее Русия

преди 8 години

Затова ли искахте да ни правите ваша 16 република?България е на българите и няма да се кланяме на никой,може и един българин да остане, знай,че ще се бие до последно за да не робува на никой.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ. Уважавай БЪЛГАРИЯ

8

42

преди 8 години

КАКОВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ РАЗРАСТВАНЕТО НА *АНИЯТА В СВЕТОВЕН МАЩАБ ЩЕ НИ УНИЩОЖИ НАС, А И ТЯХ КОИТО ЧАКАТ ОТ НАС НАГОТОВО.