32

7

преди 8 години

Преди неспазването на стандартите стои опитът за далавера. Я някой от съответните междуведомствени комитети и комисии да каже кой е крайният получател в тази конкретна сделка? Кой през 21 век използва гранатомети и гранати от 80-те години на миналия век?

31

да

преди 8 години

Това ла.но от ***, докога ще го търпим?

30

Наблюдател

преди 8 години

....а неспазването на стандартите е следствие безхаберието на съответните контролни органи, както и на факта - нито 1 осъден ефективно за всичките взривове до сега! При това положение, няма начин този да не е просто поредния....В трепетно очакване сме за следващи взривове!

29

Анонимен

преди 8 години

много гейове има в американската армия

28

Исполинчето

преди 8 години

Поредната дълбокосмислена плиткоумица от устата на Държавния глава!

27

случва се

преди 8 години

Който нож вади от нож умира -българска поговоркатези оръжия са за убиване на хора -е получили са това за което са мислели да го използват -***

26

Ред арми

преди 8 години

Наистина трябва да се спазват стандартите- няма значение частна или държавна фирма, важното е да си получиш комисионната... по стандарт

25

со-ва

преди 8 години

На този физиономията ми изглежда позната, ама не мога да се сетя кой беше. Подсетете ме малко.

24

барман

преди 8 години

Aбе кой знае колко са пили през нощта и на сутринта са тествали. Що никой не казва за алкохолните им проби??? Грешката е поради невнимание и некомпетентност на тестващите.

23

Анонимен

преди 8 години

На *** американец гранатомета му крив. Както е тръгнало, утре може от простотия и базите си да самовзривят...

22

Анонимен

преди 8 години

Днес всички наши управници говорят за причините за взрива , но никой не обелва дума какво правят америкканците у нас .Журналистите също не смеят даже да ги попитат сякаш са инструктирани , а бащицата печели турнир по тенис.Родна мила картинка.

21

честит

преди 8 години

трай бе комсомолец....

20

Киро Правото

преди 8 години

Това момче е право , но забрави да каже , че не спазването на изборната етика и подмяната на бюлетини с чували, ... на българската демокрация и ни докара такъв за президент!

19

Анонимен

преди 8 години

Така става през посредници като доставят на клиента. Направо да си беше дошъл експерт от Ислямска държава и да провери стоката като хората.

18

Анонимен

преди 8 години

понеже Америка им е тясна, дойдоха тук да си обучават частните армии

17

Идеалист

преди 8 години

Тези стари оръжия са щели да послужат убийство на невинни хора в разпалени от САЩ конфликти по света. Господ ги наказа!

16

Анонимен

преди 8 години

Не всеки може да бъде гранатометчик! Знаят го и лозята на Харманли!

15

Поручик

преди 8 години

Преди години при изучаване на оръжие в клас се използваха само учебни образци, разпробити, обезопасени за да не могат да стрелят и въпреки това занятието започваше с проверката по установения ред. Сега, преди няколко години в една наша рейтингова Академия присъствах на занятие по стрелкова подготовка. ,,Препдавателят'' изсипа на масата цяла торба с чужди пистолети от различни марки. На междучасието обучаемите започнаха да си играят с тях, един пистолет гръмна, слава Богу в паркета! Мухъл тотал!

14

Анонимен

преди 8 години

Много неприятен човек, също като тиквуня

13

Анонимен

преди 8 години

Някъде споменавано ли е точно за какъв гранатомет иде реч? Иначе Гошо *** е прецизен по долу и който знае за какво става въпрос просто няма какво да допълва, и да му се обяснява. Мухльовщината и *ията се развиха пословично, издигнаха се до неподозирани висоти, разядоха и скапаха всичко трупано с десетилетия, докато стигнем до тук!