86

Шерлок

преди 8 години

Убиецът на Георги жесток, с нисък праг на човещинаНа това описание отговарят поне 30 % от българите и поне 99 % от тези в Парламента.

85

Анонимен

преди 8 години

Може да става и въпрос за самоотбрана не за директно убийсво

84

Анонимен

преди 8 години

Абе тоя се е наръгал сам за да впечатли момичето. Баси тъпите криминалисти, ще търсят тоя дето клати гората:(

83

Анонимен

преди 8 години

...със сигурност е импулсивен и избухлив...или много добър, но напушен, или прекрасен другар, но пиян, или недовиждал...

82

?

преди 8 години

Жесток , с нисък праг на човечност , навърта се около конната база , има слабост към коне и каруци , ходи с нож ,мрази българите, напада след скандала в Гърмен ...... Задача с повишена трудност?

81

99

преди 8 години

Какво е посланието на убийците? "Всеки от вас може да бъде убит,макар и да сте съвсем невинен за това,което става в и извън България!"Точно невинен е избран-един от нас,за да се всее страх и напрежение-нищо случайно няма тук. В тази посока трябва да се търси- в рисковите групи,чужденците, кои са напуснали България след убийството,кои са се прибрали в лагерите след този момент,клошарите,наркоманите,евентуалните килъри.Другото е кокошкарска работа без резултат и е губене на ценно време.

80

Анонимен

преди 8 години

Много се надявам да хванат убиеца. Ние тука си пишем, ама всеки ходи по улиците!

79

Сандо

преди 8 години

Защо подробности и детайли свързани с престъплението стигат до медиите?Това е недопустимо!

78

читател

преди 8 години

Започва да прилича на други случаи, отдавна затънали в забвението, с помощта на МВР и съд.Жалко за момчето.

77

Rumen

преди 8 години

Явно убиеца е богаташко дете. Така полиция и следствие углушават от шума на парите..... Или са просто толкова зле?

76

55

преди 8 години

Какво се цели с убийството на невинен младеж!?Създаване на социално напрежение,страх,съмнение в способностите на органите...Според мен,убийството е полимотивирано,професионално,етнорелигиозно.Трябва да се търси по-дълбоко в тези среди и като поръчка на килърите.От непосредственото обкръжение нищо няма да излезе.Поразвъртете се из Пазарджик,в гетата,сектите,наркоманите,чужденците...

75

Без коментар

преди 8 години

Така на третия ден след бруталното нападение полицията няма сериозен заподозрян по случая, нито има и бегла идея какъв може да е мотивът за това необосновано жестоко престъпление.

74

j

преди 8 години

До jвидим резултат и за да не се повтаря всичко това.Но при нас всичко е навързано като свински черва - политици,престъпници, далавераджии - всичко е с протекцията на някой или с негови приближени. И докато това се случва нищо и не се променя.Принудени сме да оцеляваме според инстинктите за самосъхранение и правото на по-силния. Демократи по режим на управление, но по развитие - ниво ***.

73

j

преди 8 години

В Гърция убиха дете българче-Ани, но обществото не замълча.Тук убиха Пауло на пешеходна зона,убиха бебе в количка, убиха дете в парк,убиха студентка и тук всичко това е нормално,защото нямаме никакви ценности,няма и гражданско общество,нямаме грам съпричастност и солидарност.На акъл сме компетентни по всички въпроси,но за дела ни няма никакви.А и за всички нас това е ежедневие. Бог да ги прости тези невинни душички.Жалко за нас,защото първо трябва да променим нещата на ниво сиво вещество,за да

72

Анонимен

преди 8 години

Нашта поуиция ни пази! Значи децата (!!!!!) им казаха 3 версии, те не доказват нито една. Има 30 камери- ми били много и не били баш отгоре над пейката и минавали много хора и тн. В Ню Йорк сигурно минават по по-малко и явно затова се разкриват престъпленията в метрото например. Нашето следствие изглежда че трупа опит само докато гледа Хурейшу, като опре до работа положението има по 200 извинения..

71

Гост

преди 8 години

С такъв удар в сърцето убива само вече убивал, да се замислим за паплачта, която влиза у нас, те са жестоки!

70

анонимен

преди 8 години

затова всички българи неосъждани да им се разреши носене на оръжие особено вселата при тази престъпност самоогбраната е решение на проблема докога ще сесъдят хората че имали незаконно оръжие и че си бранели живота и имуществото

69

Анонимен

преди 8 години

Ченгетата пак почнаха да замазват с детектора, ясно е докъде са стигнали, май доникъде. Тия така и не проумяха, че никъде детекторът не е доказателство. Професионализъм трябва, а не магически пръчки и да четем измишльотини и смехории. Да ги съкратят, да им орежат заплатите и с по един детектор на всеки да гонят айдуците и михаля. Жалка картинка.

68

ДЯДО ПЕШО ОТ ПАЗАРА

преди 8 години

ОТКРИХАГО,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

67

футбол ли?

преди 8 години

това гаранция е някой чорбаро-ножкар, опитваш се да подражава на предшествениците си - обирачите на мандри. Марш на тоя проклет отбор от Борисовата! Даже направо закривай!