17

цигане

преди 8 години

защо чак сега.лед репортажа.какво правихте през другото време.дремахте

16

Анонимен

преди 8 години

Във Варна всеки който си плаща е неприкосновен, преди 2 години една госпожа служител в БЧК преби детето ми на плажа, в Първо районно ме гледаха подигравателно като подавах жалба- какво престъпление било това?????? След голямо нежелание и много упоритост от моя страна и куп свидетели направиха такава проверка, че накрая от Прокуратура ми отговориха видите ли прави сте, но трябва да я съдите по частен път........... Варнааааа

15

Анонимен

преди 8 години

ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ГОСПОДА ОТ МВР. ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ СЕ НАРИЧА "ПРАХ В ОЧИТЕ"ЕТО КАК ТРЯБВАШЕ ДА ПРОТЕЧЕ ОПЕРАЦИЯТА:1. ПРАВИТЕ ВЪТРЕШНО РАЗСЛЕДВАНЕ В ГНИЛОТО РАЙОННО2. АРЕСТУВАТЕ РАЗВАЛЕНИТЕ ЧЕРВЕИ3. ТЕ ВИ СНАСЯТ, КОИ СА КРАДЦИТЕ ЗА ПО-МАЛКА ПРИСЪДА4. ЗАЛАВЯТЕ РОМИТЕ ТИХО И КРОТКО5. ВСИЧКИ СА ОСЪДЕНИ НА КЪРТОВСКИ ТРУД ПО ЛАГЕРИТЕ ЗА ВЪТРЕШНА УКРАСАТАЗИ АКЦИЯ, ТОЗИ ТЪПАН, ТОЗИ ЦИРК Е САМО ЗА ДА КАЖЕТЕ "ЕТО НАЛИ И НИЕ РАБОТИМ, МНОГО РАБОТИХМЕ И НИКОЙ НЕ ХВАНАХМЕ"

14

Анонимен

преди 8 години

Пазарджик,Хасково,Игнатиево ... .Интересно как провинцията е забогатяла , а в бедна София и покрайнините и има само колиби.Или така е по безопасно за "разследващите" журналяги.

13

Анонимен

преди 8 години

След всички разкрития следва замазване и покриване.

12

ген.Луков

преди 8 години

След изваждането на показ на "кирливите ризи"следва наказателна акция.А днес Бащицата намекна че сме по-напред от румънците.Смях....

11

ни съ знай

преди 8 години

Търговска телевизия, под протекцията на полицията,влиза в къщи на граждани и снима, след което излъчва.Нещо неразбираемо има в това.Или пък пак са отворили студията на МВРпикчърс,

10

edin

преди 8 години

И тия от МВР ще ми поставят условия-на 50г. в пенсия и ....това е!Щото те работят в рискова среда.Рискова ще Ви стане средата,ако Ви пуснат на всички окрадени и измамени хора!Толкова рискава,че ще се проклиняте,за това,че сте се родили!Няма да забравя физиономията на дознатела,Като сьобщавах за джебчийка,хваната да краде!

9

реалист

преди 8 години

Ако ме питате, на цялата държава трябва полицейска блокада.

8

Анонимен

преди 8 години

двуетажна къща верно си е палат в модерните демократични времена у нас.А за къщурките на политиците проблем няма.

7

СпООко бате

преди 8 години

Утре цицко ши и наред. Разтропаа са малко милиционерчетата, ама сяку чудо за три дни.И те завалийките гладни. *** нъл са на наща ясла си заторят пак учите.

6

Анонимен

преди 8 години

Интересно в тази акция дали участват полицаите от МВР Варна. Защото ако е така, това е явен конфликт на интереси.

5

Анонимен

преди 8 години

И какво излиза, че телевизиите си вършат работата на данъчните и полицията. А последните - напротив, възпрепятстват като затова и пари вземат. Ами няма как да стане. Щом и тея, които следва да се грижат за реда са жалки престъпници, които на всичко отгоре им се плаща от нашите данъци.

4

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

само искам да попитам, когаа ще гърми държавата защото обещахте и от 1 седмица чакаме, а другата седмица ще се спускам в пещерите до Моне и се притеснявам че може да изпусна събитието. Много моля някой да каже, много ми е важно да знам кога е, ако трябва ще отложа разходката до пещерите за да не изпуснаЗащо триете коментара? Кое правило съм нарушил или кое е незаконо в коментара ми?

3

edin

преди 8 години

Защо в Игнатиево?А тези на дьржавна ясла,дето са крали!Те са три пьти по виновни!

2

Анонимен

преди 8 години

Брейййй!? То много бе!!! 14!? УУУУХХХХААА! И в ревизии ... тц...тц...тц.. Браво! Даже не си струва новината - сигурно трябва да са 1400 или поне 140 - че то 14 са само в една къща, вие какво приказвате?

1

nemam nervi

преди 8 години

Като гледам колко палати и какви размери са -спокойно могат да поберат всички незаконно пребиваващи *** от Гърмен