14

?!?

преди 8 години

И още за удобните въпроси и хвърлянето на проблема друга!? На въпрос за охраната, Цацаров отговаря, че е по компетенциите на общината.До тук добре, но общината няма нито криминология нито прокуратура като инструменти за противодействие. Няма логика охрана да предотвратява убийства, ако не беше там щеше да е в входа на блока или другаде. Затова думите на Цацата са политиканстване или некомпетентност, като Костинброд, КТБ, Златанов и да. случай.

13

Кой ли е

преди 8 години

Принципно изброените виновници ( фенове, любовни завери, Българи) не си служат с нож. Може да са побойници, но с физическа сила. Ако те бяха, щяха да пребият с юмруци. Най-вероятни са тези, които постоянно си служат с нож, ножът им е постоянен спътник. Това са преставители на арабските, на крайния ислям, на . Феновете ако не се усетят, ще им направят някое обвинение катонай- престъпни в държавата, без значение от кой отбор са, тъй като феновете са най-организирани най-опасни за режима.

12

?!?

преди 8 години

Дайте го тоя, та аз да му видя личния мотив. Да затрие дете, присъдата трябва да е линч.

11

Анонимен

преди 8 години

Прокурорът е основен правен представител на обвинението и служител на прокуратурата. Обвинението е правната страна, която отговаря за представянето на случая по криминално производство срещу индивид, обвинен в нарушаване на закона.Така че май цацата засега хвърля само боб докато от МВР не намерят нещо. Или вече има обвиняам, но не искат да обявят пред обществото.

10

Анонимен

преди 8 години

чудя се прокуратурата не се ли включва чак, когато от МВР са приключили разследването и има обвиняаем.

9

Анонимен

преди 8 години

1 Убийство по хулигански подбуди,вследствие на случайно възникнало спречкване.2 Нудобен свидетел 3 Дължащ на някого нещо

8

готвача

преди 8 години

цацата може да познава само когато огладне,да седне и да опраска 2 тарелки с кебапи.....гола вода ,поставено лице ,послушко.,държавен хрантутко,ако трябва с честен труд да си изкарва парите,не за сол а за опаковката на солта няма да може да изкара!!!

7

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Кой вика някого в парка, за да го надупчи с нож ?! В Борисовата градина има камери ...По-скоро това е спречкване на момента. Не е имало предварителна подготовка на престъплението.Силно се съмнявам, че има етнически елемент и затова властите шикалкавят ...Много бежанци и други ножари се навъдиха из София !

6

c gani

преди 8 години

Police velo patrul N3589 kade e yahal magaretata?

5

anonimen

преди 8 години

shtom se e obadil na priiatelkata si,a ne na roditelite si,zna4i,naistina motiva moje da e svarzan s momi4eto,ne tvardia,4e e vinovna.

4

Анонимен

преди 8 години

Мислех че е обществен като ктб

3

онбашията

преди 8 години

ако наистина е личен мотива, можел е да каже кой го е наръгал, нали се е обадил на приятелката си.

2

Анонимен

преди 8 години

Малко казват, искаме още подробности. Разследващите не могат да коментират, но няма ли да се размърдат тези журналисти, да обиколят съседи, приятели, да съберат повече информация

1

nvm

преди 8 години

Qsene,kakvo napravi,Qsene...