16

uniseclorum

преди 8 години

Stiga gluposti,dori da se izpolzva za tam nejasno kakvo celi si e neshto mnogo polezno.Az sum za facebook-a.Da si se razviva.

15

ккк

преди 8 години

Ако се разгледат публикацийте на потребителите във фейса, кръгът от приятели , снимки и тем подобни , съвсем спокойно може да се направи психопрофил наабонатите и да се ползва на който там му е удобно. Незнам аз ли съм параноичен или гледам много сериали . Вие какво мислите ?

14

ккк

преди 8 години

фейса толкова ще поумнее , че ще затворат ЦРУ ...

13

Анонимен

преди 8 години

до 15 - Точно така е!

12

св.

преди 8 години

И аз съм съгласен да го няма и да дойде нещо по добро,а сега още повече модернизират фейса ,за по точно следене на хората!!!Трябва светът да се събуди от будният си сън и да прозре истината,че и всяка крачка ще ни се следи.а след време,и какво мислиш и какъв си!! За какво мислите че са създадени тези технологий!!!СВОБОДАТА ЩЕ Е САМО ИМЕ,та то и сега е така!!!МИСЛЕТЕ ХОРА,СЪБОДЕТЕ СЕ!!!!ОТ СЪН,В КОЙТО НЕ СПИТЕ!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Аз пък се надявам скоро хората малко да им додйде акъла и тоя Фейс да умре, защото е супер досаден и създава само проблеми от текущи клюки и какви ли не простотии!

10

гжонт

преди 8 години

Не го знам колко е умен, но от както си направих навремето профил, не е спирал да ми праща спам на пощата. Не го ползвам и в настройките съм му дал да не ми изпраща никакви писма, а пощата съм я нагласил да го филтрира като спам, но пак получавам редовно писъмца. Поне си взех поука - никакви социални глупости, а ако случайно се наложи заради нещо регистрация - само с маскиран имейл.

9

Анонимен

преди 8 години

той и сега е по-умен от 90% от позлвателите му

8

Анонимен

преди 8 години

Аз отдавна си разкарах регистрацията ми. Това си е просто безобразие. А ЕС не си отваря много много устата.

7

Анонимен

преди 8 години

Facebook ще става все по-умен, почти като човек..., ползващ Facebook

6

знайко

преди 8 години

тия дето киснат постоянно във фейсбука, ще напраавят цукарбук най богатия на света

5

Да

преди 8 години

Всеки път истинската глупост побеждава изкуствения интелект!

4

Анонимен

преди 8 години

80% от фейсбукърите са умни колкото кошче за ***. за какво ви е да слагате и искуствен интелект един лист хартия с надпис обарни им е напално достатачен.

3

face bug

преди 8 години

Молете се само, някой да не ви очерни, заплюе, заплаши, подиграе и унижи във face bug, защото няма на кого до се оплачете. Тия форми за репорт са за отбиване на номера. Ха, честит ви трети artifical intellect !

2

Анонимен

преди 8 години

Тази шпионска институция наречена за по-кратко "Феисбук", трябва да се забрани със закон и да бъде дадена на съд.

1

онбашията

преди 8 години

нормално е това, с оглупяването на хората все някой ден ще стане истина