18

Анонимен

преди 8 години

Да има два пакета -базисен и разширен ,защото не може хора които плащат 17.80лв да получават същата услуга като мен а аз плащам 150лв на месец здравни осигуровки .Лимитите да са за пациентите а не за лекарите .Като си надхвърлиш базисния пакет ще си плащаш а тези които са си плащали по-високи здр осигуровки няма да си плащаш Не може за 17лв на месец да се преглеждаш където искаш да си правиш изследвания и операции за хиляди лв и да викаш аз съм осигурен трябва ясен закон и да се спазва

17

Анонимен

преди 8 години

Най важното е че парите от резерва на касата си остават в държавния бюджет и няма да стигнат до болницитеКойто питаше къде са парите(ц райчинов) вече го няма

16

истина е

преди 8 години

Че колкото по -голямо количество от даден продукт /медикамент се закупува и продава себестойността Би трябвало да пада и това да поевтинява цената до крайния потребител.............но аптечната мрежа дали ще го допусне??? Там са големите пари..........не са при медиците,колкото това да не ви изглежда реално

15

Анонимен

преди 8 години

След 10-годишна тежка и мъчителна специализация сега и ПСЕВДОреформа му се струпа на главата..Еееех съдба.

14

Анонимен

преди 8 години

И още малко статистика :----В Австрия с население около 8 000 000 души за здравеопазване се отделят над 69 млрд лева. (при тяхното качество на живот и здравна култура)У нас се отделят 3 млрд. лева.От тях само около 180 млн. отиват за труда на персонала.Останалото е лекарства консумативи и други...

13

Анонимен

преди 8 години

До Георги 18:Имам само един въпрос и той за съжаление е всеобхавтен:Quis custodiet ipsos custodes?

12

Георги

преди 8 години

Жалко за министъра.... мнонго трудна борба е подел. Лекарите и сестрите крадат яко. Изписват скъпи лекарства и за свой хора и за продажба. Моята съпруга е вътре в кюпа, така че моля без минуси. А, и ги бяха накарали да излязат на протест и да участват в някакви подписки. Нали се сещате, че дори да са против сестрите се подписват, щото иначе са аут.

11

Анонимен

преди 8 години

Гербераси са убийци на онкоболни

10

Анонимен

преди 8 години

Здравна "реформа" у нас е равносилно на геноцид. Всяка следваща промяна/"реформа" още повече влошава лечението на нуждаещите се.

9

пепи лудото

преди 8 години

Пепи лудото и геноцида наречен благозвучно ''реформа'' в пълния им блясък

8

Анонимен

преди 8 години

До лекар-пенсионерНямам нищо против лекарите да карат лъскави коли. Но искам като се наложи да отида на лекар, да ми бъде оказано нужното внимание и проведено необходимото лечение, а не онова, което политиците ни са казали, че е подходящо или пък, че трябва непременно да оздравея за 3-5-7 дена. За всеки организъм е различно времето за възстановяване.

7

Анонимен

преди 8 години

Прави ми впечатление, че всички "идеи" на Москов са в рамките на съществуващите правила. А точно по тези правила системата на здравеопазването е на този батак. Къде е промяната, г-н Москов?

6

Анонимен

преди 8 години

До лекар-пенсионерКух си та чак вакум има!

5

Анонимен

преди 8 години

Москов - Дот Кихот

4

лекар-пенсионер

преди 8 години

Другарите лекари и директори от БКП-БСП са полудели от мъка и злоба . Край на сладката далавера с лекарствата и всички други . Отидете на паркинга на карето при тези 9 болници в София да видите бедните лекари с какви коли са . Всичките са над 100 000 лв. , това от заплата ли е , а другари .

3

Чиновник

преди 8 години

До ЕлемагНещо, пак си недоволен, а мишок?

2

Психо

преди 8 години

Психо е Москов ПСИХО, защото е единствения човек който върши нещо в тази държава. Браво г-н Москов, радвам се че дадох гласа си за РБ.

1

Елемаг

преди 8 години

Сериозно,този защо не е още в психиатрията?И защо още е на висок управленски пост?