40

Златна мина

преди 8 години

Интересно колко години са крали в този МОЛ. И колко много хора са били ограбени като се има в предвид, че цялото Игнатиево е пълно с луксозни автомобили и палати.Гледах репортажа вчера по Нова. Интервюираният полицай се държеше адски арогантно, нямаше никакво възпитание, уважение и т.н. Мисля, че трябва да се организира протест пред полицейското управление и всичките тези тюфлеци да бъдат изгонени и разследвани от прокуратура или други компетентни органи, след това осъдени и вкарани в затвор!

39

Даниел

преди 8 години

Този комисар е за смяна и за съд. Къде спи досега, та не знае какви ги вършат подчинените му ? За какво са ни над 40000 броя полицаи, след като трябва да излезе уличаващ материал по Нова ТВ, за да се задвижат и да свършат това, за което им се плаща ? А имат наглостта да реват за ранно пенсиониране. Ай стига вече - или ще има действаща държава, или да се разрушава всичко и страната да отива в небитието.

38

asfasg

преди 8 години

ЕЙЙЙ . днес.БГ, ДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСНОСТ НА СЛУЧАЯ.НЕЩО НЕ ГО СПОМЕНАВАТЕ МНОГО.. НЯМА ГО И НА 1ва СТРАНИЦА.ДА НЕ ИДАТ И ВАШИТЕ ПАРИ ОТ ИГНАТОВО..;.

37

Анонимен

преди 8 години

"По думите на шефа на полицията във Варна, старши комисар Даниел Пашов, арестите ще продължат. Той отказа да даде повече подробности по случая. Въпреки това призна, че проблемите са от години."Така значи - проблемите са от години, а вие си мълчите и си траете. Знаете, че има проблем, а си лапкате и се правите, че няма такъв.И вие трябва да се в ареста значи. За съучастие или пък бездействие.

36

tih velikan 681

преди 8 години

Ima sred * BURGUDJII.TIYA BORA DO DULGOPOL IMAT GOLEMI HUBAVI KUSHTI S MEDNI POKRIVI,ZASHTOTO SA SI IZKARVALI PARITE S TRUD.SAPANI SA PRAVILI ZA KRANOVE IZNASYAHA ZA RUSIYA I UKRAINA TUI E ZA NAP.KRADCITE SA * I SHEFA IM SE KAZVA ILIYA NEGO PITAITE IMA SREBRIST MERCEDES OCHILARKA,AKO NE GO E PRODAL.

35

Анонимен

преди 8 години

"Нова и БТВ да поемат МВР."Абсолютно! Не знам за какво са ни 100000 полицаи, след като можем спокойно да ги заменим с 10-тина журналисти. И тези 10-тина журналисти ще вършат много повече и по-полезна работа от тях :D :D :D

34

abv

преди 8 години

taka e v mvr plovdiv, sliven i n.zagora mai?

33

Анонимен

преди 8 години

Нова и БТВ да поемат МВР.

32

anonimen

преди 8 години

mislia,4e tova e provokacia,taka spokoino da obiasniavat kak kradat,po kolko plashtat za da ne gi zaka4at,a pri drugi slu4ai kato gi snimat,te nalitat na boi po jurnalistite.za men vsi4ko se pravi za da sazdavat naprejenie vsred naroda,znaeiki,4e nikoi nishto niama da im napravi-dps-e to shte gi zakrilia,kakto vinagi.Asega da vidim dali shte gi osadiat,za sazdavane na naprejenie-kakto uvolniha shefa na BABH zaradi diunerdjiite.

31

Т. Георгиев

преди 8 години

Браво на Нова телевизия!Не е за вярване как една журналистка и един оператор за 2-3 месеца могат да свършат повече работа от 50 000 полицаи и 10 000 служители, чиято единствена цел е да следят за спазването на закона.

30

Анонимен

преди 8 години

Е в тия палати да настанят ромите от Гърмен, вместо държавата да им търси жилища.

29

Анонимен

преди 8 години

Жалка история.Сценарий до втръсване.Медии и след медиите показна акция.После всяко чудо за три дни.И така до следващите медиини изяви.Жалко за най-красивата територия на света в коятоима нещо като измислена държава наричаща се България.

28

Един Българин

преди 8 години

Колко струват къщите? Ако са над 120 000 конфискация на имуществото и приютяване на истински социално слаби, не КРАДЦИ!!! Полицията да вземе да су върши работата да не я разпуснем. Какъв е смисъла от такива полицаи? Да въведем самоправството като основен закон тогава. Поне "такси" няма да взимат!

27

Анонимен

преди 8 години

Тези къщи да не са изникнали като гъби за една нощ? Строени са с години. А колите да не би да кацат пред къщите и не се виждат? Десетилетия *** са купили полиция, местната администрация, всичко що е власт и са си живяли райски. Нима е толкова трудно да се разбере по имотното състояние кои са взимали парите? Всички са взимали! Хайде сега да видим какво ще се направи? Според мен ще се проточи за да се забрави и старата песен на нов глас. Имаме ли премиер и ако има какво се муши като мишок?

26

лудко

преди 8 години

Аре стига дигахте пушилка! Не виждате ли, че събират тарторите, за да им обяснят как и за кого трябва да гласуват наесен? Малките крадли ги дигат само за парлама ....... Така че стига сте се пенили ;) там със сигурност няма и един законен имот, било то къща - палат или автомобил! Айде цъкайте сега да ви видя какво мислите ;)

25

Пълна Простащина!

преди 8 години

Ей б....ци Хахахааа.... Предизборен PR а? ЦЦЦЦЦЦ... Никой не ви вярва!!! А да видим ако не купувате и печатате гласови и бюлетини... Кой ще влезне в Парламенто??? До са кво чакахте от Луната съобщения ли???

24

Анонимен

преди 8 години

Какви къщи, какво нещо, и всичките на социално слаби

23

Уха

преди 8 години

Много показност в точния момент, но ефекта ще е нулев!

22

Истината

преди 8 години

Отговор на въпроса- защо полицията трябва да научава за подобни престъпления от медиите, е че полицията е вътре в схемата! Чак като се вдигне шум, тогава отиват да замажат положението!

21

Анонимен

преди 8 години

Добре е,че по телевизията измежду турските и индийските сериали дават и новини.Щото ако нямаше новини - полицията нямаше да знае, че в БГ има престъпност.Все пак МВР работи със статистика! А по статистика престъпленията намаляват!Само тия "гадни" предавания развалят цялата работа.Все пак те са там да взимат заплати, да получават отпуски, да се пенсионират рано с привилегии и високи пенсии.А от нас се иска да работим, че да им плащаме това и да "издържаме" и поддържаме ромския охолен живот