66

Анонимен

преди 8 години

До Има време...Стига с тези простотии - американски присъствия. Като имахме съветско присъствие и какво - цъфнахме и вързахме. Като ни управляваха бивши комунистически величия и сега техните деца и внуци, какво станахме богата и просперираща. Като не ти харесват американците ходи в Русия или обратното. Писна ми от плоските ви коментари.

65

Анонимен

преди 8 години

Перука Гранде има ли някаква визия по случая?

64

cepelceli

преди 8 години

Принц Али -президент на ФИФА!

63

Има време...

преди 8 години

Днес, Най-голямото зло за България е американското присъствие. Особенно изразителни са техните слуги и привърженици. Докарахте държавата до разпадане с вашата алчност, , некадърност, некомпетентност. Що се отнасяза Блатеровия пост, голямата борба тепърва започва. До 2016 год. много време има. Сега започват ударите по кокълчетата. Струва ми се, че това решение е самозащитно. Защото запада като нищо ще го отстрани физически. Политическите убийства са тяхна запазена марка.

62

Sasho

преди 8 години

преди 2 дни---"Блатер подгони Америка" заглавие в бг вестник)))) днес---Америка би шута на Блатер. А междувременно бг русофилчетата леят крокодилски сьлзи. И за какво беше това цялото писане в нета?? Сега ко праим?? Няма световно в Педеристаааааан)))))))))

61

Sasho

преди 8 години

ААААААА РУСОФИЛЧЕТАААА КЬДЕ СТЕЕЕЕЕ??? ХАХАХАХА АМЕРИКАНЦИТЕ КО НАПРАВИХА?? ХАХАХА

60

Анонимен

преди 8 години

Хаха, трогателно е как привържениците на най-мафиотската държава вкупом защитават президента на най-мафиотската спортна организация!

59

Ултрас !!!

преди 8 години

Скъпи *** и вие ***-нека пикаенето на газ започне СЕГА !!! Да се напълни предварително Турецкий паток!!!

58

Хм..

преди 8 години

ЦРУ са обезумели от омраза! :))) Тоз факт е много по- опасен от лакомииката на Сеп Блатер

57

Хм..

преди 8 години

С всякакви средства притискат в ъгъла мечока! Никак не е добре! Намирисва, че некой си търси белята/бой! Европа ще пострада най-вече от ТСВ! пп. Като, че ФИФА от сега е корумпирана!:))) *** таз винаги е била такваз, бре! Присетиха се!

56

Анонимен

преди 8 години

ЩОМ ЕДНА ДЪРЖАВА СПЕЧЕЛИ СВЕТОВНО ТО ТЯ ТРЯБВА ДА Е ДОМАКИН НА СЛЕДВАЩОТО АКО ПАК СПЕЧЕЛЯТ ТОГАВА И САМО ТОГАВА ТОВА ДА БЪДЕ ИЗБРАНО НА ЗАСЕДАНИЕ НА ФИФА ОТ ВСИЧКИ А НЕ ОТ ЕДИНЯ ТИ БЛАТЕР!!!ЧИСТА КОРУПЦИЯ И ПРИ ТОВА ДОКАЗАНА!!! РУСИЯ АЛАМИНУТ ИЗБРАНА ДА ПРОВЕЖДА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО НА ФОНА НА УБИЙСТВАТА В УКРАЙНА И НЕЗАЧИТАНЕТО НА ДОГОВОРИ И ТЕРИТОРИЯ НА ДЪРЖАВИТЕ!!!!БЛАТЕР Е ОПОЗОРЕН ОТВСЯКЪДЕ И ВЛЕЗНЕ ЛИ В САЩ МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН!

55

до 51

преди 8 години

До Анонимен ти откога стана представител на всички държави по света?забрави да напишеш ,че сега ''всички държави по света много силно обичат ***'' и ще си заработиш копейките

54

Анонимен

преди 8 години

едни от главните спонсори на ФИФА /като Visa примерно/ явно са заплашили че ще намалят парата за реклама -щото се влоши имиджа на ''честната игра '' ,та затова дядото не е имал избор,да ходи да си почива

53

Анонимен

преди 8 години

Русия, Северна Корея и Иран не може да са домакин на световно първенство по Футбол!!!!!!!!!!!!!

52

Буаааахахахаа

преди 8 години

на 79 години въобще кой го избра !? мафия от всякъде - и най са ми смешни като вземат привържениците на различните отбори да се бият за каузата ,

51

Анонимен

преди 8 години

БЛАТЕР СЕ Е ПРОДАЛ НА ПУТИН ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО!!!много държани могат да са домакин на световното 2018-та а той избира Русия дето не стигна до никъде!!!! ама Путин му е броил добра пачка!!!

50

До 73

преди 8 години

Али Хюсеин или нещо такова. Йордански принц, мен ако питаш ти си по-близо до камилар отколкото той някога ще бъде. Нямам представа кой е като фигура във ФИФА, имам представа кой е Сеп Блатер . И ми е много интересно как пък ти реши ,че ще е по-добре той да си остане начело. По-добре злото, коеот познаваме, пред това, което не познаваме ? Голяма логика. От Георги Димитров ли я научи? Аз нямам претенции кой каква религия изповядва или от къде е . Този човек като нищо може да е по-достоен.

49

Анонимен

преди 8 години

БЛАТЕР Е ЗА ЗАТВОРА!!!!!!КРИМ ГО АНЕКСИРА ПУТИН ПРЕЗ МАРТ 2014 А ФИФА ИЗБИРА РУСИЯ ЗА ДОМАКИН НА МОНДИАЛ 2018 СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ!!!МОМЕНТАЛНО АНУЛИРАНЕ НА ИЗБОРА НА КОРУМПИРАНИЯ БЛАТЕР

48

До 70

преди 8 години

До АнонименДа , по-добре ще е. Този човек се компроментира.

47

До 65

преди 8 години

Няма нужда да избират нова страна. Просто ще има бойкот.