4

Брей

преди 8 години

Сложно, сложно...Майката си трака!

3

===

преди 8 години

В рамките на минута, в главата ти се стоварва огромно количество информация, която преминава като на забързан кадър и само отделни думи изпъкват, които са като ключове, с които се отваря цялото нещо. Хора, дума казана уж случайно, имена, дати, срещи и несрещания се навързаха за 1 мин. Резултатът беше, че това нещо ме докара до 20 минутен емоционален взрив на Щастие, защото такова нещо се случва обикновено като почнеш да умираш или когато вече си умрял. От тогава знам, че няма нищо случайно.

2

===

преди 8 години

За всяко нещо, което се случва има причина и последствие. Някои неща са планирани, но не ги помниш съзнателно.Други не са планирани и трябва да правиш съзнателен избор.В някои ситуации някой друг прави избора заради теб и ти,като безволево и удобно да виси на нечия съвест същество се покоряваш,нищо,че си нещастен. На това му се вика неспособност или нежелание за поемане на отговорност.Само, че отговорност винаги се носи и нещата са свързани в мрежа.Мозъкът ми показа веднъж Знанието за връзките.

1

Коментар 1

преди 8 години

Дрън-дрън. Всичко в живота е низ от случайности. Нашият мозък, обаче, е склонен за всичко да търси причина и ни вкарва в ИЛЮЗИЯ, че нещата са свързани, а не случайни.