15

до 20

преди 8 години

всички мъже под 30 г -по прашки на плажа лятото ,айде зимата да имат време да тренират.Останалите -да се покриват.

14

yayyy

преди 8 години

Много скромно, ако видят сега как го раздават техните правнучки, ще получат инфаркт. Бонапарт: Всички жени са к..ви освен майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена!

13

Анонимен

преди 8 години

ЕДНО ВРЕМЕ САМО КАТО СА ЗЪРНЕЛИ ГЛЕЗЕНА НА НЯКОЯ ЖЕНА И СА СТАВАЛИ НА ДЪРВО. А СЕГА НА НИКОЙ НЕ МУ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ДАЖЕ И ГОЛА ЖЕНА. А ТОВА НИКАК НЕ Е ХУБАВО. ПРЕКАЛЕНО МНОГО ГОЛОТИЯ НЕ Е ХУБАВО ЗАЩОТО ТРЪПКАТА ИЗЧЕЗВА.

12

Анонимен

преди 8 години

Всичко се променя - Да!!!. Няма го вече уважението към жената. Сега ако жената не си разтвори *** още на първата среща, никой не я поглежда.

11

мда

преди 8 години

Интересно как през годините идеалите за женска красота са се променяли :) истината е, че това което пречи на повечето мъже да харесат снимки на жени от друго време е насадените "модни" тенденции. Ноо абстрахираш ли се от тях женската красота си е женска красота и ние мъжете винаги сме пленени от нея. Просто нямаме друг избор :) продължавайте да ни радвате окото мили дами...

10

хахаха

преди 8 години

тва жената винаги си е била... абе сещате се

9

Анонимен

преди 8 години

Не съм гледал порно от поне едно 10 г. Карам на натурален секс, верно малко по-скъпичко излиза и главоболия с женски капризи чат-пат. Но общо взето в БГ жените са много качествени. Тези снимки не ме впечатляват, те са от един друг свят.

8

Анонимен

преди 8 години

Снимки 14,16,18 и 21 стават,другите не ми харесват.

7

Анонимен

преди 8 години

Това е към предишния ми коемнтар - в едното филмче две мадами си пощеха бълхите, преди да заформят лесбо сцена. Хигиена, да го......Ретро да го.....Ако минавате през Амстердам, посетете музея на секса - имат колекция от порно снимки от зората на фотографията. Освен дрехите и прическите отгоре и отдолу нищо не се е променило.....По принцип съм исгледал толкова порно, че би трябвало да съм претръпнал, но там за пръв път ми се доповръща...

6

Анонимен

преди 8 години

до 6Толкова си ***, че даже не знаеш лафа...Трънки, а не дрънки.

5

Анонимен

преди 8 години

Едно време хората са ходили с потури !Ама са имиали м***дури.Сега ходат с дънки и имат дрънки!

4

Анонимен

преди 8 години

значи дамите са си показвали жартиерите и краката -и хоп готово.А сега има толкова много голотии навсякъде и по трудно се впечатлява окото

3

а

преди 8 години

Ретро еротиката е адски готина, ама тея точно картички на мен лично хич не ми харесват.

2

Крис

преди 8 години

Имало е романтика, любов, магнетизъм, абсолютно споделяне на общи идеали. И сега има, но материалността ни възпрепятства.

1

😊

преди 8 години

Сега е същото, но сега има PhotoShop