24

синева

преди 8 години

Всяка сграда има така наречения АКТ 16. Не ни излизайте с номера за паспортизация! Изобщо цялата " патаклама" е като бримка в чорапогащник. При най- лекото подръпване се пуска бод от горе до долу. И да знаете че много личи. Та така.

23

Анонимен

преди 8 години

Това не е изборен трик а нов пладнешки обир на народа. Но всеки си заслужава съдбата. Господа безплатен обяд няма.

22

Асеновец

преди 8 години

Не е предизборен трик, а схема за източване на евросредства....

21

до 23

преди 8 години

що бе, ти си много по-отвратителен.(даже не те и виждаме).

20

до 26

преди 8 години

Абе преди 2 години основен ремонт на тристаен апартамент 92 кв/м ми излезе почти 6200 лв дограмите и санирането с 10 см XPS с остъкляването на едната тераса. Това от фирма с реноме на пазара, не от "Веско, дето има едни момчета и правят изолация, много евтино излиза". Ако сметна и цената на паспортизацията на сградата, както и смяна на дограми и саниране ан общите части и хидроизлозация на покрива.. смея да твърдя, че цената се доближава до 8000+ лв.. а ако се налага и смяна на инсталация...

19

Онзи

преди 8 години

За атакистките и позитанските *** по-долу, както и за нормалните хора да напиша: На никаква банка не ставате роб, нито на общината, тъй като никъде в задълженията не фигурирате вие. Опълномощава се кмета от ваше име да направи избор на фирма за санирането. И толкова ! Сдружението се създава единствено с тази цел и в предмета му на дейност не фигурира възможност за сделки от какъвто и да е тип.Тъй като сме придвижили вече документите и чакаме само избор на фирма - информация от първо лице !

18

До 20

преди 8 години

Взети са в предвид общите части драги Ми ВСЕЗНАЙКО и покриви и фасади и диграми и ел инсталации и вик даже,а някъде и по синсйорите пипнахме! И колкото и да надуваме цените неможахме да разпределим повече от 3500 на апартамент. Имахме в предвид 30% отстъпка за огромните площи. Така че като не разбирате моля не коментирайте разни герберастки *** и лилиблизачи.

17

Анонимен

преди 8 години

О С Т А В К А ! Не мърсете символа на България с името на мафиотската си организация!

16

Анонимен

преди 8 години

и аз иска да й санира балкона н Лиляна

15

Българин

преди 8 години

Отвратителна, гадна ***!

14

Анонимен

преди 8 години

Споменато бе в медиите,че за един апартамент са разчетени 8500 лева? Това е абсолюно невъзможно да бъде вложено като сума по каквито и да е разчети, освен ако не са надули цените до космоса! .....Именнннно !@!! Драги ми смехурко, туй ЛИЛИ-снегоринчето влачи яко...не е истина еи.....отворете си очите бе еииии

13

до 19

преди 8 години

Разчета е по-голям, тъй като се взимат впредвид и общите части - стълбищна част (там също трябва дограма), покрив (хидроизолация) и прочие. Както и паспортизация и техническа оценка, които са на цена между 7 и 10 лв на кв. метър площ за площта на цялата сграда, т.е. и на въпросните общи части.

12

Kolqak

преди 8 години

Това не е предизборен трик, това е ГЕРБ-ова марка!

11

Ред арми

преди 8 години

Каква 4- годишна програма? Кой ще ви търпи цял мандат да крадете?

10

Георги Стоев

преди 8 години

С този един милярд, трябваше държавата да си изпълни неотложните задължения като свлачищата, язовири, реки, наводнения, дупки по улици и пътища, канализация и др., а не да санира панелки, след като не може да осигури това за всички данъкоплатци.

9

Анонимен

преди 8 години

Още ли не са свършили парите?

8

Анонимен

преди 8 години

До МенАз не искам държавата да ми санира къщата "безплатно". Бих се задоволила и с 10 годишен безлихвен заем. Аз санирането сама ще си го организирам.

7

Анонимен

преди 8 години

до мен На бащати къщата на общинска земя лие и ли негова , панелките са на общинска земя и затова

6

Анонимен

преди 8 години

лятото си отива , правете нещо по общини с санирането защото ще изгубите всички българи

5

морски

преди 8 години

Тая има най-противната женска физиономия.ОСТАВКА!