102

До Анонимен 126

преди 8 години

А Ленин имал ли е право да ги вади от състава на Русия? И после Сталин и Хрусчов да вадят още допълнителни територии за да разширяват новоизмислената държава?Путин, очевидно, има право много повече право да ги върне обратно в Русия АКО хората го искат.

101

Анонимен

преди 8 години

Какъв "ядрен център" може да бъде Крим ,като е територия ---колкото мачка да пика....??!!!"Ядрена гробница"---определено да.Ядрен заряд от 200-К/тона има радиус на действие 400-км.ЕДИН УДАР ....И КРИМ Е -"СИЛИЦИЕВА ПУСТИНЯ"...!

100

Румбо

преди 8 години

Ядрени оръжия с малък обсег(от типа на "Искандер") могат да бъдат разполагани навсякъде из Русия-по договор.Виж,за тия със среден и голям обсег има строги ограничения.Иначе времето за разполагане на мобилните установки се свежда до това за транспорт+ минути за разгръщане.По-малко от 24 часа,на практика.Колкото до това има ли украинска нация-колкото има македонска,толкова и украинска.Щом им харесва да се наричат така-тяхна си работа,въпросът е да не правят беля на другите!

99

Анонимен

преди 8 години

До КримНационалност " украинците" се появява за първи само в края на 18 и началото на 19 век.--------------- Е, и? Какво искаш да кажеш с това? Че Путин има право да ги вкара в Руската федерация ли?

98

Крим

преди 8 години

До UKRAININFORM 101 "Ситуация с Киевска Рус е ясна. Русия има толково много с Киевска Рус колкото морското свинче има с морето ". Ясно е, че сте запознати с историята на Русия на ниво на морското свинче. Това е много лошо за коментаторът. Съжалявам! Учи история!

97

Анонимен

преди 8 години

До Пешо 130 "Скоро време ще ги изколваме соросойдите, поне в БГ". Съжалявам, но това е невъзможно за България, защото страната ни е лишена от реалното място в света. Ние винаги се продава на всеки, който обещава повече пари. Затова ние винаги сме на грешен път.

96

Пешо

преди 8 години

Скоро време .ще ги изколваме соросойдите,поне е БГ.

95

Боби

преди 8 години

До 123Умнико ти истинската история на КУРСК знаеш ли я или не. Има все още в тубе на Италиански режисьор.с две думи Курск по верме на уения излиза на боен курс за стрелба с торпеда. Американска разузнавателна подводница се оказва много близо до траекторията на изстрела и стреля първа. Торпедото е със специална "кумулативна" и проникваща Бойна глава. Удря Курск мако зад торпедния отсек и се взривява. След малко се взривява и торпедния отсек.САЩ даде 10милярда безвъзмездни заеми и прочие ...

94

Крим

преди 8 години

До анонимен 135 "Руснаците са симпатични хора".... Да, така е, но само- когато те са си приятели.А за предатели и врагове на руския народ няма да е добре, това е сигурно, прочетете историята на войните!

93

Крим

преди 8 години

Най-важното нещо е да се защити страната си от агресия и арогантно налягане, нали? Само когато страната е в състояние да отблъсна всяка агресия, икономическите и политическите проблеми се решават толкова успешно. Русия се разбира много добре.

92

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са симпатични хора, но както у нас, така и там управляващите не са стока. Вместо да си уредят държавата и да създадат условия за реализация на хората, путинците тръгнали да плашат гаргите с ядрено оръжие

91

Анонимен

преди 8 години

Man годишен оборот 17млрд.евракамаз годишен оборот 1млрд.евра

90

до славянин

преди 8 години

Ами просто ти е сбъркано мисленето!И ядрените реактори и атомните им подводници на алкохолиците са същата работа!Справка:-Чернобил-Курск и още хиляди, защото едно време информация НЯМАШЕ!

89

Крим

преди 8 години

Националност " украинците" се появява за първи само в края на 18 и началото на 19 век. До този момент те са били наричани само "малороссия",Т.е., хората, живеещи в покрайнините на Русия. Град Киев е основан преди 1200 години... Какви украинците, какви пет лева, господа? Стига глупости, срамота е, наистина!

88

морски

преди 8 години

Защо са сложили снимка от средата на 90-те години!

87

Боби

преди 8 години

До UKRAININFORM 107Армата като КОНЦЕПЦИЯ е по-добра от КЛАСИЧЕСКИТЕ танкове Всеки танк си има слабо място На класическите танкове тези слаби места са открити от преди десетилетия За сега Армата не се знаят какви са и слабите места защото още основните изпитания не са направениСлаби местаТ-64/72/80/90 изгаряща гилза водеща до детонация Т-90МС с външни касети за боеприпаси реши проблемаАбрамс - слаба броня от страниЛеопард/Чаленджер - ПокривЛоклерк - екипажа не може да си помогне един на дру

86

Боби

преди 8 години

До UKRAININFORM 1121. военните имат пари за разработка гражданските предприятия са на смотек и то от 1970 до сега2. Лада е Фиат Умнико Камаз си е собствена разработка на Руснаците. Ако беше Фиат както ти казваш защо не съм видял един фиат камион??? Не говоря за мико Бусове дето европейците се събраха и направиха една машина дето всички я произвеждат само бранда е различен. Освен това КАМАЗ е последните 10 години номер и в ПАриж Дакар Ралито къде е Фиата?ТИР КАМАЗ е с двигател на Мерцедес.

85

циника

преди 8 години

И какви камиони произвеждат ФИЯТ в момента? А КАМАЗ с технологиите на ФИАТ от 70-те години ли печелят в последните състезания на Париж-Дакар? Ама нищо ли не се е случило в тежкото автомобилостроене през тези 40-ина години?

84

циника

преди 8 години

Има и нещо друго, което се премълчава. Князете на Московското княжество са Рюриковичи. Рюрик е династията, която създава и управлява Киевска Рус. Дори и на династично ниво, Московска Рус се явява пряк наследник на Киевска Рус.

83

Крим

преди 8 години

Моля, кажете ми името на поне един цар на Украйна. Вие не иожете, нали? Наистина, той никога не е бил, разбира се, защото Украйна никога не е била державна .