15

Анонимен

преди 8 години

Е как ще се пипа нали ако се пипне ще трябва всички мъртви души в списъците да се изхвърлят. А с това ще си резнат главите до кръста. Не съм гласувал от 1991 година и няма да гласувам никога за мутри и селски тарикати.

14

Анонимен

преди 8 години

Има си хас. Нали така пак наште ще са на власт. Тия смятат народа за ***.

13

Анонимен

преди 8 години

Ако с избори може да се промени нещо щяха да ги забранят!С купени фалшифицирани манипулирани избори промяна не става!

12

Анонимен

преди 8 години

Референдум за връщане на конституцията на Живков и ако народа гласува за, сегашната пада заедно с всички антибългарски закони гласувани след 1989 г.

11

Tina

преди 8 години

Какво става с електронното гласуване за българите в чужбина?

10

SILENCE

преди 8 години

Заглавията на двете "организации" поканени в най-измислената "телевизия" правят твърденията им още по-комични...

9

Анонимен

преди 8 години

Еми нали същото нещо говориха и преди предните избори, пак така ще анализират след изборите и сега пак ще минат изборите и преди следващите пак така дайте да анализираме след изборите, ей ама и експертите дето канят във предаванията са едни мамини полуидиотчета че просто нямам думи, като си толкова обвързан политически стой си, и си трай къде си ми тръгнал да коментираш.

8

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ уж се правят на много народни хора, а не си изпълниха заръката да направят изборите задължителни. Само така вотът на кебапчетата би намалял по сила. Става все по-зле, а политиците са доволни от това. В момента вярвам само на Радан Кънев, отчасти и на Валери Симеонов. Останалите са ми ясни. Когато видя Местан да е ядосан на някой политик, значи този политик му пречи. В момента Местан много зяе срещу Радан Кънев.

7

kolev

преди 8 години

25 години примери не са ли достатъчни,че промени са наложащи питам аз ??????

6

a

преди 8 години

вота е пак на турския празник 25.10 -РАМАЗАН ,пак ще се изсипят автобусите от Турция с хора не знаещи защо ги водят у нас,ако сте българи направете изборите на18.10 ,ама сте се продали за пари и власт

5

Мартин до 2

преди 8 години

Много ясно, че имат данни. Пределно ясно им е какъв е проблема и именно заради него не правят нищо. Така им е по-изгодно. Купуват се гласове, фалшифицират се вотове и т.н...Така че промени не очаквайте. Докато не сложат образователен ценз и не разкарат всички лица в момента от политиката, нищо няма да се промени. И като направят гласуването задължително какво? Ми нали ще вляза и ще пусна невалидна бюлетина, защото не искам да гласувам за нито един от тия.

4

Наивен

преди 8 години

Тия пък двамата откъде ги изровиха, ЕКСПЕРТИ

3

Анонимен

преди 8 години

Ако не се пипа преди вота защо да се пипа след вота като следващите избори за кметове са чак след 4 години. Никой кмет не подава оставка ако се промени закона за изборите. Максимум 2 мандата по 2 години е добре да се промени както президента и после на борсата с другите обикновени българи.

2

Анонимен

преди 8 години

Да ви таковам и експертите! Колко избори се проведоха от 89 насам данни ли нямате или не виждате какво се случва .... Че то и след 25 години още няма да имат данни .... само че до тогава дали ще има някой да гласува или от това нещо някога наречено Р. България ще е останала само територията България ... Не е като да няма примери по света как се случват нещата има и хубави и не толкова но никой не взема опита от пробвалите а държи да пробва на собствен гръб или по-скоро на избирателите на гърба.

1

Момо

преди 8 години

Пак ли ще анализираме и ще реформираме после? После ще анализираме и ще реформираме реформите и т.н. до безкрайност.В програмирането това се нарича рекурсия, но се прави с дъно, защото иначе системата зацикля.