14

Наблюдател

преди 8 години

Има всички изгледи таз война да задмине по продължителност "100 годишната"

13

До 17

преди 8 години

Ами прочети съседната статия за изоставените отр Иракската армия оръжия в Мосул и дано ти светне.Дано, ама надали, дето викала Айшето.

12

SS до [#17]

преди 8 години

ами да, точно така си е! От ясно по-ясно

11

факт

преди 8 години

Какво има да чакат дроновете като те летят на 2000-3000 хиляди метра височина и поразяват целта за секунди колкото до размерите им мога да те уверя ,че всеки от тях може да носи ракети способни да разрушат малка сграда или камион

10

Румбо

преди 8 години

До фактдо 13 Съвсем си замъглихте ума с тия дронове!Непрекъснатото гледане на анимация и компютърните игри водят до тежко откъсване от реалността....Повечето от безпилотниците са с малки размери и не носят никакво въоръжение.

9

факт

преди 8 години

Това ,че без танкове няма да стане е далеч от истината.САЩ имат близо 3000 дрона в близкия изток.При мобилизация на сателитите/разузнаването им и набелязване на точните цели при вдигане в въздуха на 1000 от тях за 30 мин няма да ги има тези ислямисти..

8

До ДНЕС

преди 8 години

До ДНЕС: Направете коментарите да са само от регистрирани адреси, за да станат по-малко, но по смислени.Сега се чуда, някой чете ли ги или само *** се упражняват в "правопис" ?

7

Анонимен

преди 8 години

но жертви сред ислямистите няма , всичко е игра и манипулации , уговорен обстрел

6

Т. ПАНАРОВ

преди 8 години

Ай хафте бееееееее

5

Обективен до край

преди 8 години

Абе с тия "удари" не става.... Всеки човек който е служил войник че без пехота и танкове няма да стане!!! Войната с Идил ще продължи поне 10 години.... А тия на ден печелят много пара от нефт продават го два пъти по евтино... Мислете бе хора.. кой го купува тоя нефт... Вкарайте пехота ... иначе ще трепате цивилни като в Югославия 1998-1999г. Там убит сръбски войник от бомби НЯМА!!! Но убити цивилни 1200 души 600 от които са деца и жени...

4

Анонимен

преди 8 години

ГОЛЕМ СМЕХ СА ТЕЗИ КРАВАРИ. ХЕМ ГИ СЪЗДАДОХА ХЕМ СЕГА СЕ ПРАВЯТ ЧЕ ГИ ТРЕПАТ. ПРЕДСТАВЯМ СИ КОЛКО ИМ СЕ ПОДИГРАВАТ ИДАЛЦИТЕ И ИМ ПОКАЗВАТ СРЕДНИЯТ ПРЪСТ ДА СИ ГО ЗАБОДАТ В БЕЖАВИЯТ САЛОН НА ЗАДНИЯТ ДВОР КРАВАРИТЕ..

3

преди 8 години

Aко беше *** да ги е смазал нали... Ама *** го няма никакъв, трае си, а иска за велика сила да го имат

2

Тихомир Томов

преди 8 години

От организацията за " Оценка на демокрацията при магаретата " се посочва , че шестте магарета са получили само силен стрес , защото са носили евроатлантически самари и не са очаквали приятелски огън

1

Reuters

преди 8 години

Коалицията е убила около 20 врабчета и е разрушила 2 бараки с което е пречупила гръбнака на ИД !!!