204

?

преди 8 години

Защо нямате грам журналистическа съвест? Всеки който следи знае че, ЕС са тези които ПОМОЛИХА Русия да им каже на кои политици е забранен достъпа до Русия. Обосноваха се че, им е неприятно да ги връщат от летището в Москва и биха искали да са подготвени. Руснаците им направиха жест - публикуваха си списъка и сега всички реват като изненадани, защо го има този списък и за какво е! Като че ли не знаят от кога е защо е и че, в случая им се прави УСЛУГА, за да им се спести унижението да ги депортират! Явно не е трябвало да им се вярва и не заслужават никави жестове!

203

обектив

преди 8 години

по рядко изпражнение е безсмислено дори и да се плюе

202

Анонимен

преди 8 години

пияндурниците решили да се правят на мъже и написали списък. Горкият г-н Василев сега вместо в Крим ще му се наложи да ходи другаде на почивка :))))

201

Пешо

преди 8 години

До чист БългаринЗащитавал е северноатлантическия краварник не България ,то бива прости хора ,ама чак пък толкоз..

200

Rado

преди 8 години

Баси ***, много ясно, че ще стане така ... пък и няма нужда да се пудрят като прости девственици !

199

Анонимен

преди 8 години

Лекенцето от снимката не е за забрана, а си е за сто тояги по лъжливата и нагла Тиква!

198

доброволец

преди 8 години

Пишете ме и мен в списъка...пукната пара не бих дал да ида там

197

Аз

преди 8 години

Когато си РЪБ, важното е да си горд ръб, макар и ***!!! /Даже е задължително/

196

чист Българин

преди 8 години

Поздравления за г-н Васивел !Тоз номинация ясно показва,че той е защитавал Българските интереси , а не тез на северноазиатската ***...Дай, Боже, повече такива Българи !

195

gatyu.gatev

преди 8 години

6 години е бил посланик в Москва. Вместо да използва знанията и връзките си за да продължи да съдействува за развитие на отношенията, да изглажда ръбовете между двете страни, той се дърли на най-примитивно равнище (виж блога му). Жалко !

194

Анонимен

преди 8 години

"Бивш наш посланик в Москва..."НАШ посланник?!?Това трябва да е някакъв виц.Тази *** на снимката може да е американски прислужник, може да е всякакъв подлец, но не е НАШ човек!

193

Анонимен

преди 8 години

kak se narichat hora raboteshti sreshtu zaplashtane protiv interesite na sobstveniyat si narod - predateli. vremeto pokaza che parvanov e bil prav za golemiyat shlem(ne sam pochitatel na komunistite a na BALGARIA) che e pechelivsh no predateli kato tozi go provaliha. PREDLAGAM DA BADE VKLIUCHEN V ZABRANITELEN SPISAK ZA IZLIZANE OT ZATVORA. SMART NA PREDATELITE NA BALGARIA.

192

Анонимен

преди 8 години

Тоя гнусен тип мазен на снимката може да е всичко друго (американска ***, гъзолизец, лакей - прислужник, предател, подлец и т.н. ...), но няма как да е БЪЛГАРСКИ посланник!Той просто е една маша, която да вреди на интересите на Русия и на България, в угода на окупационните власти, които САЩ ни поставиха на главите, за да налагат техните интереси, под формата на колониална администрация в България.Чист, истински българин не може да вреди на Русия и на България и да е горд с това!

191

Анонимен

преди 8 години

oste edin fashaga kato mu doide vremeto s familiata .....

190

зико

преди 8 години

Руснаците как са изтървали от списъка врид президента на РБ Николай Младенов, *** и др.

189

Божо

преди 8 години

До wild horseТи към коя точно група от изброените се числиш ????

188

Божо

преди 8 години

Русия се нуждае от русофили, Америка се нуждае от американофили , а БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ РОДОЛЮБЦИ !!!

187

известно

преди 8 години

Той и сега е американски служител, работи за "Шеврон" чрез фирмичката си, лобира за добив на шистов газ в България. Като посланик е работил против развитието на българо-руските отношения, за което бе отстранен от този пост от руснаците.Още един предател на националните ни интереси.

186

Анонимен

преди 8 години

г-н василев си беше американски служител и правеше всичко възможно за разпада на българо руските икономически отношениятой си е и за изгонване от българия

185

f

преди 8 години

Поздраления за г-н Василев и честито!