94

ние

преди 8 години

Представителите на държавата са неспособни и умопомрачени . Да извадиме оръжието. Държавата се е оплела в собствената си мрежа на безпомощност и безсилие.Ние заставаме зад всяка идея и действие за пълното изкоренявана на крадливият манталитет у всички хора в България. Смъртното наказание е отменено, но не е забранено. Крадеш - получаваш наказание независимо каква е стойността на откраднатото. Да се краде сякаш е генетично заложено и затова е необходимо да се работи точно с генетиката . Трябва да се осъзнае , че не може да притежаваш нещо , което не си заслужил според законите на Всел

93

до: Кротан

преди 8 години

Ти като се правиш на многознайко , я кажи тогава Дасикане Рома-християни побългарени роми ли са или Аспарухови

92

Анонимен

преди 8 години

А , ако Българинът си припомни че е служил Войник и приложи това, което и до гроб не се забравя.Тогава и родната полиция няма да спаси политическият ,,елит ,,който 25 години прилага чрез държавността, система на унижение и икономическо смазване на българският етнос ,за сметка на друг паразитиращ ,неработещ етнос и системно поддържан с .т.н. социялни помощи .Кратко казано ,за геноцида над българите.Затова на Ново село се провеждат,, учения,, за потушаване на бунтове ...На българите ...

91

хан Крум

преди 8 години

Да има закони еднакви за всички .Ромчулята ,вместо да ни каймосват да бъдат пратени на трудова повинност при най- малкотохулиганско изстъпление -- .тия свлачища , задръстени речни корита плачат да прочистване.Да си изработват помощите!!! Казах!!!

90

Анонимен

преди 8 години

Расате и ти си продажен щом по. Ббт беше па тя на руснаците , ясно че играеш с руските ефрейчета кат оня маймун сайдероф , тази плиткоумна милицио ерска постанофка в стил париж и араби е банална .

89

по-кротко

преди 8 години

До rasateНе дай боже да се стигне до война. Не се знае и Америка на чия страна ще застане. Може би както с косоварите и сърбите в 1999 г? А и както казваш "за да ни бият трябва да са 10 *** на един българин". До няколко години точно това ще се случи. Ще бъдат 10 или 15 на един българин. А и сегашните българи са страхливи, повече дори от ромите. Когато бият някой българин другите само гледат или бягат,ако бият някой ром цялата махала се събира.

88

по-кротко

преди 8 години

121.Много се съмнявам кой ще го отнесе. Като гледам колко са единни и как се защитават помежду си, въпросът ти май е риторичен и подразбиращ се. По-добре да не ги дразним и предизвикваме излишно. Че ще ни пати главата сетне.

87

Анонимен

преди 8 години

118,Скрий се бе, кротане.Ти или си ромле, което се прави на българин, или не можеш да проумееш кой ще го отнесе при евентуален конфликт. До гражданска война няма как да се стигне, не и с тези "противници".Само стой и гледай какво ще се случи. Не че няма да направят пишман опит за организиране на разпасано и разгащено опълчение, въоръжено с тояги, павета, ножове и брадви. Ще видиш какво ще стане, ако срещу тях застанат малък брой въоръжени и разярени не-роми.

86

аз

преди 8 години

кой за квот му плащат . ако са им платили и туй ша напраят.

85

ognyanz

преди 8 години

До "по-кротко": На война, като на война. Който не е готов да се защитава, да върви да го *** като овца.

84

по-кротко

преди 8 години

Дано не е прелюдия към гражданска война! Че само под ромско иго не сме били досега. Да не сменим турските вериги с ромски?

83

ognyanz

преди 8 години

Този етнос трябва да се научи да спазва законите. И това няма да стане с приказки, като тези Румяна Бъчварова и на политолози като Райчев. Те трябва да видят, че нито едно престъпление не им се разминава безнаказано. Сега искам да видя че тези, които са нападнали свещеника в църквата са арестувани. Да ги види цяла България след това, че по късата процедура са осъдени, да ги види след това в затвора. Иначе ще се саморазправяме с когото трябва.

82

Анонимен

преди 8 години

има ли хора готови за действия или сме само на думи ? да се направи мрежа от групи за действие и за една нощ всичко да се реши на цялата територия

81

Анонимен

преди 8 години

питам аз кой им разреши да влизат в Църквата , какво общо имат Дасикане Рома с Християнските ценности в България , на всяка Църва специална охрана за проверка на лицето и произход

80

do 112

преди 8 години

Преди 2 дни ми изтриха коментара, само защото предложих да задължим децата (и ромските) да ходят задължително на училище до 18 години.

79

Анонимен

преди 8 години

Гражданска война само в болните мозъци на сценаристите. Държавата да гледа всички бг граждани да бъдат равни защото иначе войната ще е срещу политическата мафия,а не срещу ромите,които като нас са жертва на политиците. Когато зло куче ми пречи да живея отивам и сцепват собственика му,който го е взел, отгледал, и възпитал толкова зло.

78

Анонимен

преди 8 години

Защо ми изтрихте коментара?Не казах нищо което не е истина.Вие бяхте най-либералната медия,а сега много хора са тотално разочаровани от вас.Жалко.

77

До 108

преди 8 години

...Иване , такива *** като теб правят тези проблеми !!!

76

Анонимен

преди 8 години

Вашето време изтече, едно време с руснаците заедно се чешехте по коремите и мислехте в коя неприятелска държава да запалите граждаска война ех всичко се връща.

75

Анонимен

преди 8 години

...също така този народ мрази да го правят и на ***.