18

Виго Тура

преди 8 години

Както вика Стоичков - няма стари и млади, има можещи и неможещи. Който никога не е бил добър в секса и на стари години за нищо няма да става. А който си майстор, възрастта не му пречи. Важното е здравето и мерака да ги има

17

Анонимен

преди 8 години

Хубаво е за безопасен секс да си махат ченетата обаче.

16

Дядо Поп

преди 8 години

Всичко по-редът си-когато му е времето,където му е мястото и както си му е редът!Всичко с времето си!Едно е на младини,друго на старини,особенно като я няма тръпката!И въпреки всичко бих предпочел младежкото неможене,пред старческото можене!Едно е агнешкото,съвсем друго овчето!Другото е ала-бала.Проучвания,мнения,разсъждения-глупости на търкалета.По-логиката на такива социологически проучвания,ние българите сме най-щастливата нация в света?Не знам дали това включва и секса???

15

seltaci

преди 8 години

Абе тя нека да е 200 килограмова с бозки до глезена пък да видим тогава ще плющите ли, ще повръщате ли .... секс на 60 хахахахахахахаха е няма такива *** като Вас :D :D :D :D

14

бай Тъпчо

преди 8 години

Значи на тез дръти кокони дет ги дават на вестника най им аресвам зъбите бе-то убави,бели,големи и сигур сичко ядат та рупат кат кон,пък наште селяндурски зъби уж и те чейнета ама кат кихна и ги търся после из тревата...инак туй дет му викате сексат де,то ний друго му викаме ама сме си прости и го караме на два-три дня по веднаж-таквоз по неколко пъти не знайме ама за туй си го караме по веднаж ама инак ако го мериш е за неколко ваши,та по-добре един път ама за три да е отколко обратно бе...

13

До всички идиоти

преди 8 години

Аз съм на 59 години и си чукам жената всеки ден.Понякога по два пъти,а понякога я повтарям на секундата.Правя по 30 и повече минутни текове.Никога преди това не съм изпитвал такова удоволствие от секса.Жена ми е слабичка,сравнително запазена физически,нямаме особени физически проблеми.Но най-важна е емоционалната нагласа на човека.Обичам си жената,макар и двамата да не сме безгрешни.Дано Той ми даде още няколко години да се радвам на най-прекрасното общуване с жената,която обичам.

12

Анонимен

преди 8 години

А па Минко работи само върху надуваема кукла ама не си казва хаха

11

razgradski pop

преди 8 години

секс на 70 години?....отврат !!!!

10

Нереза

преди 8 години

ХАХАХА , с нетърпение чакам да стана на 80 че да се превърна в полов атлет!

9

Дядо

преди 8 години

Бах мааму, станал съм по-силен. Преди не можех да го огъвам, а сега го огъвам както си искам

8

Анонимен

преди 8 години

да бе да

7

55

преди 8 години

До АнонименMAI SME PORASNALI DOSTATACHNO I ZNAEM KADE DA PIPNEM NO SLED TOVA IDVA SRAMAT ZASHTOTO KANGOTO SE E PREVARNALO VAV DRELCHICA

6

Анонимен

преди 8 години

Мечтанията също са вид опит. Човек мечтае, мечтае и накрая стига до някакви изводи, които може пък да се окажат ценни в практиката.

5

Анонимен

преди 8 години

Не хитрувай, не ти вярваме, Минко!Непрекъснато повтаряш едно и също. Така постъпва човек, който се е вманиачил по нещо недостижимо за него.

4

anonimen

преди 8 години

pravqt sex kato za posledno za6toto naistina moje daim e za posledno xa xa

3

Анонимен

преди 8 години

"Хората на 55 са най-добри под завивките"Сашо, признай си, от личен опит ли си стигнал до това заключение или си преписал статията отнякъде?

2

do bat Minko

преди 8 години

Ti zatova si ostsnal ergen..i zacho neprekasnato se butach tuk i tam i ni zanimavach sas seksualnia si givot..kuche koeto mnogo lae ne hape..

1

Анонимен

преди 8 години

Който го може, си го може.