21

Софиянец-пенсионер

преди 8 години

Ей другарю много ти е елементарна агитацията. В последните години Борисов и Фандъкова преобразиха София и стана красив и удобен за живот град . Спомените от вашия овчар бай Тошо са гетата Люлин , Обеля , Младост , Дружба и др. Така , че софиянци пак ще си гласуват за Фандъкова , а вие си избирайте на бай Тошо внучката .

20

Grom

преди 8 години

Наглост, корупция и тук-таме изпълнен някой европроект за хвърляне на прах в очите на хората. Добре, че сме в ЕС, та да не може да се краде на 100%, както едно време. Сега се промушва някой и друг процент свършена работа.Не харесвам БСП, но за тази няма да гласувам.

19

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До жаденКак ще ги изградят като не знаят колко още хора ще дойдат в София?

18

Анонимен

преди 8 години

Тази нещастница нищо не направи за да не плащаме нормално парно. Лъга като обеща справедлива система. Явно краде от всичко но дава и нагоре.

17

Анонимен

преди 8 години

FandaCHkova,da e zhiva i zdrava no kak e vazmozhno s 1,5000000000lv. budzhet trotoari i ulici v Sofiq da sa v bezobrazno sastoqnie

16

Анонимен

преди 8 години

70% ot Sofiq e bez kanalizaciq?????hahahahahahaha,abe ne se li podpisa dogovor mezhdu partiite platenite trolove da budat uvolneni ahahahaha,ama kakvo da se pravi s maloumnite ne se znae

15

Шоп

преди 8 години

Имам забележка. Трябва да се ползват по-сериозни материали, гранит например. Не някакви плочки от постен цимент, които се разпадат след една петилетка.

14

жаден

преди 8 години

А нищо не се споменава за водопроводи и канализации. 70% от София е без канализация. Г-жо Фандъкова София не е само булеварди; метро и смет. Не е ли крайно време да изградите и водопроводите и канализацията в кварталите къдет живеят обикновенйите хора. В това отношение София е като Африканска столица.

13

Анонимен

преди 8 години

Имам спомен от преди години,когато в София имаше около 50 маршрутни линии(т.н.маршрутки).а градския транспорт беше ад.На кого бяха собственост тия печатници за пари е въпросът?По скромни изчисления те имаха оборот около 100мил.годишно.И това продължи години, близо 15 Никой не питаше тия плащат ли ноНа тия собственици им беше изгодно да нямя нито нормални пътища, нито градски транспорт.

12

Обективен

преди 8 години

Били направили доста инвестиции в Младост! Ами да изкопае една дупка в село Горно нанадолнище, да тури там няколко милиарда и на същото основание Фандъкова ще казва, че е направила доста инвестиции в селото. Виждала ли е Фандъкова улиците в Младост? Виждала е само бул. Малинов, а останалите улици и булеварди? Плачевно е състоянието на улиците в Младост, а и не само там. Защо Господ ни наказва и ни прати Фандъкова за кмет? Освен лъжи, кражби и некадърност друго при нея има ли?

11

77777

преди 8 години

Фандъкова да си ходи в Самоков! Там може да ремонтира само 42 км пътища. На територията на София колко километра пътища има? Какъв процент от тях Фандъкова предвижда да се ремонтират? 1/100 от процента или 1/1000? Май по-некадърен кемт от Фандъкова в София не е имало.

10

Горски

преди 8 години

До морскиНа какво основание си мислиш, че някой бърка в твоя джоб, вади пари от там и ги "налива" в София?

9

???

преди 8 години

На всеки един милиард лева за "оправянето" на София, ГЕРБ крадат 800-900 милиона. С останалите пари свършват работата така че след година-две пак да се дават пари за същото. Работят си хората по модела Мафиянски. Не знам дали осъзнавате, но това, което казва Фандъкова е смехотворно. Разширяване на бул.Малинов в Младост щели да правят! Абе герберасти, това трябваше да го направите преди 10 години. Какво се мотахте? 150 хиляди човека с един булевард с 2 платна с по 2 ленти и с 8 светофара на 1 км.

8

Анонимен

преди 8 години

Точно Фандъкова е окрала 60 милиона лева по програмите транспорт.

7

морски

преди 8 години

И за това ли ГЕРБ ще теглят още един заем от 1 милиард лева през юни,да налеят половината в София,другата половина да откраднат.После целия народ да го изплаща!ОСТАВКА!

6

DreamTheater

преди 8 години

Браво!Фандъкова е много добър кмет.Не случайно рейтингът и е най-висок.

5

Анонимен

преди 8 години

Жалко, че мащабното строителство не е мащабно производство и възпроизводство. Строителството не произвежда, а само мащабно харчи готови пари. Е, някой си мислят, че ни ги дава Европа. А кой ли дава големите пари за големи заплати в телевизиите и медиите, които напоследък ще ни откажат да ги четем и гледаме.

4

Анонимен

преди 8 години

Тая гледа като онодена кокошка !

3

Анонимен

преди 8 години

Направете околовръстното от Младост4 до разклона за Лозен защото движението е ужасно.Сутрин и вечер се губят часове.

2

Анонимен

преди 8 години

Искам да попитам г-жа Фандъкова, в качеството си на данъкоплатец и столичанин, дали тротоарите на бул.Дондуков ще са също така "качествени", както наскоро подменените по бул.Христо Смирненски и в кои точно фирмички ще спечелят отново Обществената поръчка. Щях да попитам и за размера на комисионните, но няма да го направя, тъй като това все пак е търговска тайна.