31

тайна

преди 8 години

На кой СЕПТЕМВРИ Е ФИНАЛА,че нещо не разбрах?

30

lawyer

преди 8 години

Въпрос - Хотелът в Огняново не е ли построен преди няколко години? Защо тогава по мярка 312 по одобрен проект по ПРСР към декември 2014 год. за ЕТ "Елена Петрелийска" е предвидена сума в размер на 391 160,00 лв.? Уточнявам, че ЕТ "ЕЛЕНА ПЕТРЕЛИЙСКА" е собственост на ЕЛЕНА АЛЕКСАНДРОВА ПЕТРЕЛИЙСКА със седалище и управление - област Благоевград, община Гърмен, с. Огняново. Парите са предвидени за "Изграждане на семеен хотел в село Огняново". Нов хотел? Ако е така, то тези близо 400 00 лв. са доста

29

Юри

преди 8 години

И аз сьм за Симеон ,дано отпадне Елена, много неприятна ми е!

28

Az

преди 8 години

nqmam dumi,za poreden pat se ubejdavam ,4e v na6ta darjava vsi4ko e naglaseno,ako spe4eli Elena 6te pluq na predavaneto,tolkova izdanki pravi i vseki pat q tolerirat ,qvno naistina nqkoi stoi zad garba i,sajalqvat q ,4e bila anoreksi4ka,jalko za formata,be6e mi mn zabavno i s interes go sledih,no sam stra6no razo4arovana

27

ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

ИЗЛИШНИ СА КОМЕНТАРИТЕ. ТЯ Е БОГАТАШКА ЩЕРКА И Е ПЛАТЕНО ДА БЪДЕ ТЯ ФИНАЛИСТКАТА. ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА НЯМА КАКВО ДА СЕ КАЖЕ. ДА ВИДИМ ДАЛИ НЯМА ДА Е ТАКА.

26

Валя

преди 8 години

Аврам заслужаваше да е на финал , а не тази надута Елена..Какво толкова сготви това момиченце ??Дано отпадне на финала .

25

Анонимен

преди 8 години

Разбираемо е, че завистливият неуспял българин мрази богатите и се кланя на *** като Стефан, които цял живот ще са обслужващ персонал, но да казвате, че Елена няма качества е просто абсурдно. Тя е креативен готвач. Креативен е и Аврам, и Симеон. Всички са симпатични, всички са добри и то много добри. Много по-добри от вас. Изобщо, наблягайте си на ракийката и салатката и не се месете в нещата, които са ви непонятни.

24

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера защо толкова много се радвате на нещо, което е режисирано от край до край. Дори репликите на участниците са по сценарий. Просто това е един сериал, който имитира реалити предаване. Този сериал си има режисьори сценаристи и т.н.

23

аз

преди 8 години

още от началото на предаването се писа по вестниците ,че баща на Елена е платил за да спечели любимата му глезла...А тя милата е толкова инфантилна и *** ,че чак ми е противна ...Жалко имаше много по-добри от нея ....Но скапаното предаване е нагласено и всичко е отдавна решено....

22

Анонимен

преди 8 години

Ееее голяме бутане и лансиране на тази Елена, чак стана вече досадно неприятно. Екипът на МШ, засрамете се. Толкова е противна и не заслужава хич да е на финал. дано спечели Симеон.

21

Анонимен

преди 8 години

Немога да разбера защо наградата не е 1 милион лева а е 100 хиляди лева.

20

Бургазлия

преди 8 години

До Чирак шефКакво означава чирак шеф ? Нещо не мога да си го обясня.

19

Тракийски

преди 8 години

"Нямам представа, чуек. Не са излезли мачовете. Въобще не знам за какво става въпрос."Иначе Аврам е пичага и той. Малко е нервен и сложен характер, пролича си, ама готвеше интересно и беше забавен каква е тръпка.Всико добро му желая.

18

Анонимен

преди 8 години

Дано да спечели Симеон! :)

17

лекар

преди 8 години

Докато корупцията е налице , дори и в предаване , като това, държавата ни ще затъва все повече!Защото никой достоен човек няма да се награди, както заслужава, а спечелил ще се окаже винаги един от най- неспособните!До кога що позволяваме такива неща? ДО КОГА?

16

Yovko

преди 8 години

Елена губи от Симеон. Даже се съдят с Мариела , че уж тя била виновна. Потърсете в google , че Мариела съди Елена и вижте какво ще излезе. Симеон печели и си ги пише.

15

Анонимен

преди 8 години

Искрено са ми смешни коментари от сорта, че още преди месец се било знаело кой ще спечели... Е, това е логично, след като снимките на предаването приключиха преди 2 месеца. Елена и Симеон имат изключителни качества. Аврам също. Няма какво да плюете- това е състезание. И не, никой не си е плащал.

14

Васил Стоянов

преди 8 години

Ленчето печли . Тати си платил .

13

Блъско

преди 8 години

Защо толкова скучно стана това предаване,и такова протакане а всъщност всичко е едно и също,виждаме ги наведени ,готвещи забързано,един два коментара и отново всичко се повтаря 3 месец вече.И като знам ,че онова плашило Елена ще спечели още повече ми се отгледа

12

Анонимен

преди 8 години

Дреме ми на ...., моя фаворит беше Боян. Нагласено или не и двете тези са недоказуеми. Шоуто е интересно, но недоизпипано. Много време отделят за коментари и обяснения, мен това ме дразни.