31

Доко

преди 8 години

Тази беше любовница на Величко...Напомня ми на историята с Путин/Медведев..

30

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха! Я познайте как е станала професор на 35? в Сунай-младият професор стана такъв на 52, а тая на 35 професор! Браво, моме! Ама няма да те питам как успя, че все пак тоя сайт и деца го четат.

29

Анонимен

преди 8 години

Тази ми е преподавала навремето още като млада докторантка, готина е. А че е човек на скандалния професор Величко Адамов, спор няма.

28

Анонимен

преди 8 години

Много жалко за този толова тих и хубав град в миналото. А не знам дали знаете ,че Свищов в миналото е бил роден град на много заможни българи, и там има най-много училища дарени от богати българи. Всички големи и красиви сгради са дарени от видни Свищовлии -като се започне от ЧИТАЛИЩЕТО, АКАДЕМИЯТА, ТЪРГОВСКАТА ГИМНАЗИЯ,ПОЛУВИСШИЯ ИНСТИТУТ И ДРУГИ УЧИЛИЩА. А сега гражданите на СВИЩОВ ВЕЧЕ СЕ СРАМУВАТ ДА КАЖАТ ,ЧЕ СА РОДОМ ОТ СВИЩОВ !И ТОВА Е ЗАСЛУГА НА ФЕОДАЛИТЕ -КМЕТА И РЕКТОРА НА АКАДЕМИЯТА

27

Ха-ха-ха!

преди 8 години

Тази дама се хвали, че си е написала хабилитационния труд, докато се печала на плажа! Междувременно не е била научен ръководител на нито един докторант, когато става професор! От нея би излязла чудесна сервитьорка, но нищо повече. А сега нека видим колко дни ще изкара като "ректор".

26

Опа

преди 8 години

Не мога да си представя кога завърши тази дама и как за 10 години след завършване стана професор! Аман от българската връзка във всяко нещо!

25

45

преди 8 години

хора , лошото на измислените с вишУ ,че ги спускат отгоре и ни стават началници а най-страшното е че стават много деспотични,нагли и самозабравени манерки които избиват комплекси

24

ж

преди 8 години

на 35 - професор на 37 академик и архонт,

23

Анонимен

преди 8 години

ДАРИТЕЛЯТ ДИМИТЪР ЦЕНОВ ВЕЧЕ ОТ 10-15 ГОДИНИ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА ....

22

ИВА

преди 8 години

СВИЩОВ Е ВЕЧЕ ФЕОДАЛНА СОБСТВЕНОСТ НА АДАМОВ И НА КМЕТА БЛАГОВ. ТАКА КАКТО Е ИЗБРАНА ТАЗИ МАША НА АДАМОВ ,ТАКА ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН И ЗАМЕСТНИК НА БЛАГОВ-ОТНОВО МАША. ФЕОДАЛИТЕ ВЕЧЕ СА ФАКТ И ГОРКО ИМ НА СВИЩОВЛИИ. ФАКТ Е ,ЧЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ЗАВЪРШИЛИ ИКОНОМИСТИ В АКАДЕМИЯТА ПРЕДИ ГОДИНИ БЯХА НАЙ-ТЪРСЕНИ ,А СЕГА САМО КАТО СЕ ЧУЕ ,ЧЕ СА ЗАВЪРШИЛИ В СВИЩОВ И НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА !

21

Анонимен

преди 8 години

За младите - учете истински науки, инженерство или програмиране.МОже да си сверявате часовниците по интернет колко знаете и можете.Ако можете учете в Европа - това е единственото ни предимство от членството в ЕС.Искам да ви кажа, че на т.н запад дойде вълната от глобализацията -пълно е със студенти учещи магистратура и докторат от Китай, Индия и Иран,които са в пъти по-добри от местните.Ако същите специалисти дойдат тука ще ни отнесат като тайфун, занас ще има места само за чистачи.

20

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

На бат Бойко Калинките нямат свършване !

19

лл

преди 8 години

Произвеждането на такъв "професор" е активно мероприятие. Просто поредната марионетка. Дано съдът да вкара ред там, че иначе яка им душа на малкото останали свестни.

18

ЦК на либерастите

преди 8 години

Всички чалга пръчки се сдобиха с вишУ ! Сутрин ги показват по телевизията , гледат умно и поучават...

17

Анонимен

преди 8 години

Преди години един велик антифашист,активен борец против "фашизъма и капитализъма",върл противник на Т.Живков и велик ДЕМОКРАТ,писател и поет по подобни случаи беше писал:"По..бе се,по...бе се- па стане поетеса"...Както казваше един приятел:"Защо не съм жена- да си имам само една мъничка дупчица на правилното място,та да види света как се прави кариера..."Всичко това изобщо не се отнася за "лика" от горната картинка и други дамски физиономии в науката, управлението и политическите ни партии

16

Анонимен

преди 8 години

Поредната герберастка калинка. Със сигурност е вярна на Партията. Може би дори е написала поема за Вожда.

15

до 23

преди 8 години

Ми не щото е жена, просто има нереална академична творческа биография - то това нейното не е изключение, има и други такива, с по 2-3 съавтори, дето пишат по много статии и книги на година или заемат длъжности, позволяващи им широк поглед върху научната и издателската дейност на научната организация или просто са някакви близки на някой голям шеф по симпатии ;)

14

Анонимен

преди 8 години

Ne zachoto e gena a zachato vsichko e laga..i tazi e porednata koato ni a probutvat....ne moge za 1g da napichech tolkova knigi trabva i da spich

13

Анонимен

преди 8 години

защото е ЖЕНА ,нали ?! затова газ пикаете от яд ! ако беше мъж щеше да има ,,ееебати пича,колко е умен ,колко е гениален ,колко е велик и тооолкова млад ,цъ цъ цъ ,,Успех на професор Димитрова !!!

12

Анонимен

преди 8 години

Ааа, тя от 31 годишна възраст е заместник ректор на СА и от същата година е и "главен редактор/ГОДИШЕН АЛМАНАХ НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ДОКТОРАНТИ" - е явно има качества от малка още :)!