8

Анонимен

преди 8 години

Всичко щеше да си върви нормално ако не бяха избрали Русия за домакинна световното първенство. Това е главната причина. А всичко е организираноза да има ефект на изборите.Не че имам някакви пристрастия към Русия, но намирам за ненормално, че световно първенство е нямало досега там - това си е пълна дискриминация -някой иска да каже, че Русия няма 10-на стадиона или ЮАР е по-развита от Русия. Ако руснаците са хитри ще се откажат от първенството защото провокациитетепърва започват.

7

ШибиРиби

преди 8 години

И Платини и Блатер и Перуки Меруки, всичката мазна зган да си ходи, всички в затвора. Оплели са се като свинска тенеа, *** с ***. Време е за честни хора макар и простички, Стоичков, Ромарио и т.н. Добре че е Америка да подхване тази Мафия че ако чакаме на Путин, той само ги събира да му пеят в двореца. Чака световното... Сигурно е намислил на откриването да покаже пак някой хай-тек танк.

6

Анонимен

преди 8 години

Той го пуска сега по терлици -така е най-лошо, много мирише, а е безшумно.

5

Анонимен

преди 8 години

А Перуката кога?

4

Анонимен

преди 8 години

Да разбутат и МОК. Там са не по-малки престъпници. Няма да е зле и Английската висша лига, в която пари влагат путинови партийни касиери като Амбрамович с цел пране.

3

Готино

преди 8 години

До АнонименПо-скоро на изпускащ се (:

2

Анонимен

преди 8 години

ФИФА = Сеп Блатер АД

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя е направил физиономия на изпуснал се!