7

Анонимен

преди 8 години

"По думите му те могат да спонсорират световното първенство и футбола, но не и самата ФИФА."Това за баламосване на масите ли го е казал? Световното първенство се организира от ФИФА, така че това, че спонсорите ще спонсорират първенството, означава, че ще спонсорират и ФИФА, просто няма да наливат пари директно в организацията, за по заобиколен път, за да може мнозинството от немислещи овце да остане с впечатлението, че има някаква промяна.

6

Анонимен

преди 8 години

"Фастфууд гигантът "Макдоналдс", която си сътрудничи с федерацията от 1994 г., обяви, че следи ситуацията много внимателно и че за тях въпросите, касаещи етиката и корупцията, са от голямо значение."Винаги ми е изглеждало абсурдно компания, произвеждаща нездравословна храна, която рано или късно ще те убие, да рекламира продукцията си на спортни събития.

5

Анонимен

преди 8 години

Въпреки скандала, спонсорите не се отказват от дойната си крава, генерираща милиарди и многократна възвръщаемост.

4

Анонимен

преди 8 години

ФИФА открай врме върти милиарди от футбола, така че Кока Кола, Сони, Макдоналдс, Виза и не знам си кой да не са луди да изтърват такива печалби. За тях няма значение кой е шефа на ФИФА, важното е да падат мангизи.

3

Анонимен

преди 8 години

То целта е да бъде компромитирана ФИФА ,да се анулира избора за домакин на ,,световното'' и САЩ служебно да станат домакини-плоска тактика за гушене с пари....след това кой се държал инперски....

2

Анонимен

преди 8 години

Има си хас да се откажат. Малко ли рушвети са наляли самите те вътре.

1

pp

преди 8 години

Те, американците ли са хванали тази корумпционна схема???А, да, тези, които на 45-та минута вече знаеха кой е свалим малайзийския самолет над Украйна...Може и това разкритие да отиде при доказателствата за самолета.Важно е да се вдига шум за лошите руснаци, които дават подкуп, и добрите американци, които не вземат подкупи...