34

Бургас

преди 8 години

До Младен-11 и 19Миналата година ми направи голямо впечетление,че имаше много млади български момичета дебелички на пража.А и сега когато се разхождам в обедната почивка,срещам много такива.Аз съм на 50 год.и съм къде по-слаба от тях.Между 55-60 кг.варира моето тегло и понякога си мисля,че трябва да отлабна 4-5 кг.защото ми става тежко и затова ми е интересно,че те са млади,а затлъстяването пречи на много органи да работят правилно.

33

Sasho

преди 8 години

българите дебелеят и дори затлъстяват главоломно. Сочат го числата - 63% от мъжете и 50% от жените са с наднормено тегло, както и 22% от момчетата и 14% от момичетата между 17 и 19 год. Проблемно е теглото и на 30% от първокласниците.

32

ГеМеО

преди 8 години

Яжтее и спортувайте мизерници. Яжте и губете калория във фитнеса,пърдете и *ете като за последно американски фашкия. Не ви стига ГМО помията а и пари за фитнес искате. Мама Грух от снимката на Курската дъга първа линия като прикритие за танкове

31

славянин

преди 8 години

С наднормено тегло - 62,9% и затлъстели - 27,7 % - и тези все още най-нагло се натискат да са еталон за света!? Еталон за какво!? Ако е за деградация и дегенерация съм напълно съгласен!

30

Kkkk

преди 8 години

Диктно от Канада : тук плодовете и зеленчуците са по скъпи от месото.Качествената храна и еко продукти са скъпи. Демек яде се некачествна храна , обездвижване и стрес и те така се пълне. така ще стане и в БГ. Колкото по-малко живеш , толкова по-изгодно е за държавата и тя го знае. Добре е само да си плащаш таксите и данъците. И да не доживееш до пенсия .Който както иска да ме рзбира ...Живи и здрави бъдте ...

29

д-р Търбухиян

преди 8 години

Разтревожили се в САЩ. Че то в България е по-зле!

28

Русофил

преди 8 години

Така за тая! Празнувам при всяка подобна статия, при всяко торнадо, всяко земетресение и всеки обилен снеговалеж! ))) Да живее Русия!

27

ЛУД

преди 8 години

О.... ТОВА СА САМО ЧАСТ ОТ ЦЕННОСТИТЕ КОИТО НИ ПРЕДЛАГАТ НОВИТЕ "ПРИЯТЕЛИ"....А КАКВО ЛИ СЛЕДВА ПО НАТАТЪК ?

26

Lan

преди 8 години

Продължителността на живота е висока, защото "старите" са хората, родени 30-40г., които НЕ са били затлъстели! Които са бачкали яко и които са направили Америката, по която всички въздишаха. Факт е, че тази държава я няма - ламтежът за повече и повече я УБИ. И продължителността ще им падне рязко след 10-15 години!

25

Анонимен

преди 8 години

На едно място затлъстяват от некачествено хранене, на друго измършавяват заради липса на хранене, а някъде не могат и кило да качат от пиене...

24

Кривондел

преди 8 години

Интересно ми е - как антиамерикански настроените българи изпадат в гениални умозаключения от факта, че 30% от американците са дебели.Уважаеми другари (вие сте си "другари") - личното ви добруване си е ваша лична грижа. Не яжте колбаси и мазнотии, не консумирайте преработени храни, спортувайте - и ще бъдете здрави и стройни. Спазвайте златното правило "опакованото е вредно, а колкото по-лъскава опаковката - толкова по-вреден продукта!"

23

Анонимен

преди 8 години

И между другото наистина ябълките са скъпи - продаваха се като единични бройки, опаковани във фолио за по 1,15$

22

Анонимен

преди 8 години

В Ню Йорк м.г. честно казано туристите бяха по-затъстели от местните - в Сентрал парк трафика в лентите за джогинг беше както в София на Тодор Александров в 6ч. вечерта. Културата на физическите упражнения е на доста високо ниво по мои впечатления. А за вредните храни гледах предаване, че подсъзнателно тялото ни ги предпочита, понеже носят повече енергия. В онези времена, когато чоеврка се е борил за хапка месо се е развила нагласата, че по-мазното (респективно сладкото и тн) е по-хубаво.

21

Анонимен

преди 8 години

Демократизираха ни, и дбеланщината не след дълго дойде и при нас. Извод...

20

Анонимен

преди 8 години

"Ники, а с онези постижения горе в кутията как си!?"Един умен човек рядко се развива само интелектуално, именно затова е умен. Умният човек освен за мозъка си, отделя и достатъчно време за тялото си.

19

Кривондел

преди 8 години

Ниска култура, евтина и нездравословна храна - това е резултатът. Както виждате - затлъстяването основно засяга бедните и необразованите - които консумират евтини газирани напитки, фаст фууд... И глюкозо-фруктозен сироп с кофи - във всичко.

18

до ники от славянин

преди 8 години

Ники, а с онези постижения горе в кутията как си!?

17

Анонимен

преди 8 години

ГМО

16

НИКИ

преди 8 години

1.94 на 104 килограма съм. Атлетичен и с високи силови постижения.Хваля се.

15

славянин

преди 8 години

Би ли ми обяснил някой пишещ тук ''демократ'' това ли са точно в действителност атлантическите ''ценности'' - свободна п.д.растия, гейбракове, разврат във всичките му форми, *** ТВ шоута и екшъни, бачкане и плюскане като за последно, повсеместна психо и физикодегенерация, кариеризъм на всяка цена, върховенство и култ към ''златния телец'', култ към насилието във всичките му форми и останалите подобни атлантически ''ценности''!?