179

boza

преди 8 години

Az ne iskam NATO da me zastitava .

178

Анонимен

преди 8 години

Докато тия идоти ни "защитават" от Русия ИД става все по силна.Ония там имат милиарди и огромна армия от психопати.Всеки ден ненормалници от цял святунай-вече от развитите демокрации,като Англия,Франция и Германия се присъединяват.Армията на ИД завзема все повече територии.Близо е денят в който ще дойдат в Европа и ще ни иколят.Ем ще ни колят ем ще ни .....Верно ние сме свикнали,ние сме си с робска психика и по ще го понесем,ама евроатлантиците ще им се види нагорно.

177

Анонимен

преди 8 години

Nezabavno izlizane na Balgaria ot NATO i EC inache BB che ni zakopae oche poveche

176

Анонимен

преди 8 години

колко от членките на ЕС са членки на Нато???защо приеха Румъния и България след като изобщо не са готови за ЕС и са прогнили от корупция??за да могат да си домъкнат натовските бази още по близо до Русия...ЕС е просто една маша в ръцете на америка но не знам защо краварите очакват Путин да си седи спокойно и даже да им отвори вратите на Кремъл и да завземат всичко.ще вземат дедовия му !!!

175

Анонимен

преди 8 години

а от вас кой ще ни опази гусин Стол???или ще "защитавате" европейските страни с "миротворчески" мисии от рода на Ирак,Афганистан,Либия,Сирия...ще предизвикате трета световна за да изтребете милиарди хора а вие ще се набутате из бункерите като плъхове...ама Оня отгоре гледа да знаете!!!

174

Анонимен

преди 8 години

Абе я бе някакъв датски чиновник ще ни казва кой ще ни защити. Къде ви бяха ротите на Шипка бе Копенхагенски гущер. На БЕЛИЯТ ГЕНЕРАЛ на неговите кости вярвам-марш в чужбина *** датска. Тука майка България е посрещала с рози малко хора на тебе и тръни са много. Да живее СКОБЕЛЕВ !!!!!

173

Анонимен

преди 8 години

до 217 Русия не е враг:"Русия не враг на България! Най-големите врагове на България са..."кремълските *** от сектор "Юруш" !

172

Русия не е враг

преди 8 години

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Сащ, Нато, Деформаторския блок, Герб и ЕС!

171

искаме мир!

преди 8 години

Столтенберг обеща НАТО да защити Европа от Нато.

170

Анонимен

преди 8 години

k,v e tozi POLUIDIOT ot snimkata AKO RUSIA skoci TOJA ULIGOFREN kakto i GUZELIZCITE v BG ste se bjagat da se skrijat v STRANATA NA ZLOTO no i tja ste bude IZDUHANA !!!!!

169

do 210

преди 8 години

A Путин какво е казал на Кери, знаеш ли? Щом знаеш Кери какво е казал...

168

ЧАР

преди 8 години

АБЕ ХУБАВО СЕ ДЪВЧЕТЕ ВЪВ ФОРУМА - ЧАК ДА ВИ ЗАВИДИ ЧОВЕК...ЗА...ПРОТИВТРАГЕДИЯТА ПРИ НАС Е ЧЕ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ НЕ ХОДИ В КАЗАРМА И Е ОСАКАТЕНО....НЕ МУ Е ЯСНО КАКВО ЗНАЧИ ВОЙНА И ТРУПОВЕ ОСВЕН ОТ ФИЛМИТЕ НО ТАМ НЕ Е СТРАШНО.СТРАШНА Е ГЛУПОСТТА С КОЯТО ЗАЩИТАВАТЕ НАТО. НИМА ЖАДУВАТЕ ЗА АРАБСКА ПРОЛЕТ И ТУК ???

167

Боби

преди 8 години

До Анонимен 210Я умнико прочети внимателно Минск 2 и после говори. Само 2 факта установени и от ОБСЕ колкото и да не има се иска1. Украински тежки оръжия липсват от местата за съхранение по Минск 2 Опълченските на същите зони са на място2. И Луганск и Донецк ежедневно се обстрелват с артилерия а понякога и с РСЗО от страна на УкраинцитеТова е нарушение на точка 1 от Минск 2 какво остава за следващите точки ...

166

Анонимен

преди 8 години

От кого.

165

Боби

преди 8 години

До RAD 202 прод.Разказах ти за тактиката Рамо до Рамо при прочистване. Моджахедите са разполагали с не повече от 10000 бойци максимално. При прочистване ако на седмица се унищожават по няколко десетки човека за една година поне 1/4 от тях ще са унищожени. А при унищожаване на 1/4 от партизанска армия и при наличие на ефективна анти партизанска тактика Поражението на Моджахедите е въпрос на време.САЩ повтори всички грешки на Рашките в Авганистан но не възприе тактиката Рамо до Рамо и се провали

164

Боби

преди 8 години

До RAD 202Последните две години от Авганската "екскурзия" СССР има най-малко жертви от другите години Тоест Тактиката и като цяло стратегията и ползване на по-едрокалибрени системи върши работа. Огромните загуби на техника са защото последната не е предназначена за планински условия и бой в тесни ждрелаБмп-1 е безпомощнаБТР-60 и 70 същоБмп-2 става като въоръжение но не и като броняБТР-80 е с козметични промени. Чак сега на 9 май има адекватни системиЗагуби в СССР от ПТП са по-големи тогава

163

Анонимен

преди 8 години

203Рад ли си, Радченко ли си, не знам. Виж първо какъв бой ядоха американците във Виетнам, после говори за Афганистан.

162

RAD

преди 8 години

До БобиЧудя се откъде да те почна, но хайде поред:Първо: пише се АФганистан, а не АВганистан!Второ: Не знам как можеш да кажеш , че не е военен провал, когато огледаш загубите на съветската армия и видиш с какво са разполагали едните като техника и другитеТрето: нито Су-25, нито бронята, за която говориш спасиха съветската армия от провалЧетвърто: нямаше как да устискат още една година, щото загубите станаха толкова колосални, че просто бронетехниката отиваше на свършванеТа така...

161

Алекс

преди 8 години

До априориГ-н Априори,Вече и на журналистите от платените медии им писна от умопобърканите приказки на този, ако и да е генсек на НАТО. И ние сме европейски граждани и именно затова можем по-ясно да видим кой се опитва да ни прави на будали.

160

априори

преди 8 години

Златко Желев, АПРИОРИ определяте НЕГАТИВНОТО отношение към думите на Столтенберг; ЗАЩО ТАКА? 'Столтенберг обеща НАТО да защити ЕвропаПак размаха пръст на Русия заради кризата в Украйна 'Като че сте придворен журналист на Путин.А сте европейски гражданин.