9

анонимен

преди 8 години

Не ми хареса Симона.

8

Анонимен

преди 8 години

Гледах го малко в началото и се отказах. Тъпо направено, а и още в началото си беше ясно, че Симона Пейчева ще е победител. Най-вероятно това е било условието й за участие в шоуто.

7

Анонимен

преди 8 години

"Тази Яна Маринова навсякъде се опитват да я пробутат, то не беше Сървайвър, то не бяха филми, то не бяха шоута."Реално подкрепяш мнението, че... "докато българина мизерства, скъпите подаръци и награди и пари, отново си се дават на мои и твои и на така или иначе вече богати хора?"Един кръг хора си развъртат парички и си правят тв предаване за да лапат още повече парички. Понеже, ако не знаете, в много от случаите на тях им се плаща. Защото са "известни".

6

Анонимен

преди 8 години

Не съм гледал много епизоди от това шоу, но се радвам че Симона е взела наградата. Тази Яна Маринова навсякъде се опитват да я пробутат, то не беше Сървайвър, то не бяха филми, то не бяха шоута.

5

5555

преди 8 години

СИМОНА Е ГОЛЯМА ГИМНАСТИЧКА НО НЕ БЕШЕ НАЙ ДОБРАТА В И АЗ ГО МОГА,ТЯ СИ ПРАВЕШЕ НЕЙНИТЕ ГИМНАСТИЧЕСКИ УПРАЖНЕНИЯ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ПРЕДСТАВЯНИЯ ВИНАГИ ЕДНО И СЪЩО ПОВТАРЯШЕ - ЗА МЕН И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ИСТИНСКИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ: БЯХА ЯНА БЕШЕ БОЖЕСТВЕНА, НИКОЛАЙ КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВИ МНОГО И АЛФРЕДО СЪЩО - А ЗВЕЗДЕВ ТРЕТО МЯСТО КАТО ГОТВАЧ МОЖЕ НООООО ТУКА НЕ - ЖУРИТО БЕШЕ СЕ РАЗБРАЛО КОЙ ЗА КОГО ТОВА СТАНА ЯСНО - АКО НЯКОЙ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЧЕТЕ ТОВА МОЛЯ ВИ СТИГА С Н.КЪНЧЕВ И Е.ПЕТРОВА

4

Анонимен

преди 8 години

Склонен съм да се съглася с Fo23.Така е. Това предаване само веднъж хванах 2 минути от него и ми се стори адски тъпо.Освен това, не мога да си обясня едно нещо...Защо, докато българина мизерства, скъпите подаръци и награди и пари, отново си се дават на мои и твои и на така или иначе вече богати хора? Аа, ясно... казала на гаджето, че вече не и харесва старата и кола, трябвала и нова... ясно!Или пък, до колкото съм слушал и онзи Др*ско е в тва предаване.А той тръгна от песнички за наркотици!

3

Fo23

преди 8 години

Липсата на коментари говори за липсата на интерес към елементарно предаване с нагласен победител!Това е добре - хората започват да поумняват и да не гледат тъпизмите !

2

ХАЛВА жян

преди 8 години

*** завършек на тъпо предаване

1

Ха !

преди 8 години

Най "спънатият кон" и най "г*зо ръкият" участник ли спечели !? Ти да видиш !