12

КАМЕРА НА КАТ

преди 8 години

Ако е карал на фарове..с аптечка и пожарогасител нищо не направил човека.да дава педесе лева за една шкембе чорба и по живо по здраво!

11

5kov

преди 8 години

Най-некадърните шофьори са пловдивчаните ... предполагам че яко се продават книжки там ..

10

цоко

преди 8 години

Моментално в панделата -без съд и присъда !

9

do 3

преди 8 години

Ti ne govori za maiki zashtoto neznaesh kakvo e polojenieto pri teb a barzash da se iskazvash nepodgotven. Kato ste vinovni shte tarpite i shte malchite nali shte golemi maje da vi _ba v majete s jenski harakter. Kvo kato sam maina i az vsichki sme ot selata naokolo

8

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Еее изложи се тази майна - само 1,25 промила.Миналата седмица имаше една много напреднала майна - катастрофа с над 2 промила.Като минеш 2 промила, 20 годишния опел започва да пили гуми като ферари, страшно става батенце...Ако го пуснат на монте карло, ще изпревари Фетел, поне до първия завой.

7

знайко

преди 8 години

ей като размислих,по добре е да не влиза в затвора...ша вземе да му хареса да надува алконалите и като излезе камара хора ще прегази

6

ген.Луков

преди 8 години

Полицията се изживява като статистическа агенция.Кметът не можа да разбере че всички кръстовища в голям град трябва да са с регулиран ляв завой!А в пикови часове на трафика на такива места да дежури полицай от КАТ.А пиандетата шофьори-до ден да са в затвора-ефективно!!!

5

Браво

преди 8 години

Бързо да го взимат в Чистота! Първо помел човека, после и забърсал! Чистник!Абе "журналистите", кога ще се научите да пишете нормално? Стига с тая сензационна псевдожурналистика! Ако вие сте от "пометените", така ли ще се изкажете? Обикновено *** се мете!

4

до 4

преди 8 години

и как го правите в гробището? освен алкохолизирани сте обърнали хода на еволюцията. Кошмара на Дарвин сте

3

знайко

преди 8 години

за тоа требва затвор,и там да надува алконалите па да видиме като излезе дали пак ще кара пиян

2

Анонимен

преди 8 години

Много пиете бе ***, станали сте бетер алкохолизираните ***.

1

1

преди 8 години

Условна ще му дадат. Българска съдебна система.