4

До 4

преди 8 години

Не, неграмотността в България е стигнала до умопомрачителни размери. Да кажеш на държави, които са съществували хилядолетия преди Христа, че са измислени, това вече си е клиничен случай! Е, да, то соросоидното племе освет тъпизми друго не може да ръси - та те нарекоха наистина измислената украина "независима страна", нея, която допреди 23 години НИКОГА НЕ Е БИЛА ДЪРЖАВА.Какво искаш от неграмотници? А колкото до Ирак, нещо да кажете кой подпали тази страна, кой я разпарчетоса и изтребва народа???

3

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

А да видим! Много не съм оптимист нещо щото.

2

Анонимен

преди 8 години

Не е толкова до оръжието. Цели складове на иракската армия с оръжие, в това число и американско производство, попаднаха в ръцете на джихадистите. Т.е. иракската армия си имаше оръжие, но не желаеше да го използва.Просто такива изкуствено създадени държави, като Ирак и Сирия не могат да съществуват без силен диктатор начело. Както и другите арабски страни, впрочем.

1

някой

преди 8 години

До Анонимен: тогава щяхте да ревете че САЩ разпалвал войната като доставял оръжия. Истината е че иракците са страхливци, както всички араби. Всички араби са силни на думи, хвалби и заплахи. ама като стане дума за истински бой, бягат като ***. Добри са само в кражбите и мародерстването.