132

Щерев

преди 8 години

"..грабете бе неразбрани,грабете бе, кой ви бърка.." Хр.Ботьов

131

крадци долни

преди 8 години

Утре на квадрат, вдругиден на кубатура

130

Анонимен

преди 8 години

Не имота прави *** а хората и дейноста която се развива в него.в бг всичко се прави противоестествено като да плащаш данък върхо мощноста а не върхо цената и тъй нататък.

129

защо

преди 8 години

данък смет на глава от населението.излиза ,че ромите няма да плащат пак нищо.

128

валя

преди 8 години

моя близка се върна от англия и пита как живеем в тази скъпотия и мръсотия.

127

кт

преди 8 години

данък смет да се плаща на човек живеещ в имота.

126

Ходи си в Самоков

преди 8 години

В зоните *** и метенето трябва да се плаща от градска мобилност.

125

Анонимен

преди 8 години

Мамка му на тоя *** народ.Тъпчете го и го унищожавайте /към управляващите!!!/за да му дойде акъла.Не само това /пак към управляващите!!!/,а се замислете за данък въздух,данък къпане,данък управляваща партия,данък...а бе пуснете го на европасището и ако намери нещо за ядене да се наяде.За културен живот и социализация няма да се говори нали сме пазарна икономика,демек кой кого да прекара само пари да се печелят.ПАЗАРНОТО ПОВЕДЗЕНИЕ Е ЧОВЕШКОТО УНИЩОЖЕНИЕ!!!

124

Анонимен

преди 8 години

Абе като чета тук коментарите оставам с впечатлението че на българина най-много си му харесва социализма. Сер.ш си на воля и не плащаш почти нищо за изс.раното.

123

До 146

преди 8 години

Тези дни писаха какво става с *** на една пресечка на бул. Витоша в София заради заввденията там. Реалността там нещо хич не пасва с това, което пишеш.

122

АнаЛиз

преди 8 години

До АнонименАйде с тези митове ,за големите глоби и за перфектната чистота .Прекарал съм известно време в Лондон и не само и знам за какво става на въпрос .Лондон не е само Челси ,Кенсингтън или Нотинг Хил ...Разходи се до Хамърмит или до някой други квартали ,пълно с фасове и *** по улиците и много чисти индийци звънящи да информират за хвърлен фас ...Във Виена същото ..бях преди 30 години като дете там ,нищо общо със сега ,в пъти по *** ама и тя пълна с турски гастарбайтери

121

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 145Не става въпрос за комплекси, става въпрос за ред и дисциплина сред гражданите. Защо тези българи като отидат в чужбина спазват стриктно техните правила? Защото като не ги спазват им олекват джобовете, докато тук в България можеш да се.реш навсякъде и на никой не му пука.

120

Анонимен

преди 8 години

Едно заведение изхвърля ***, колкото 1000 домакинства, но плаща като за 25 домакинства.Това досега. Сега ще плаща като за 5 домакинства.

119

до 144

преди 8 години

Те и сега 90% от фирмите си имат собствени варели и си плащат за тях. Така че това дето го говориш са пълни измишльотини. За да плащат по-малко *** фирмите декларират колко варела им са необходими, ако не направят това в определените срокове плащат по десеторни граждански тарифи на общо основание.

118

Анонимен

преди 8 години

Много обичам да ми дават примери от Швейцария, Великобритания, Германия, ... които е повече от ясно, че в България няма да проработят никога. Това се нарича избиване на комплекси - ето вижте ме къде съм аз, а вие не сте.

117

Анонимен

преди 8 години

Проблемът идва от това, че ще се увеличи такса смет няколко пъти. За някои 2-3 пъти, за други десетина пъти. Увеличението идва от това, че ще плащаме и за *** на фирмите. За фирмите трябва да се намери начин да се измерва и плаща точно, а за нас не е чак толкова важно, ако таксата е поносима, а поносима ще е ако не ни прехвърлят да плащаме и за *** на фирмте, както е сега, а се очаква да стане в пъти по-зле. Вероятно всеки е виждал какво се изхвърля от заведенията и как се препълват кофи

116

АнаЛиз

преди 8 години

със швейцарските правила , очаквайте среднощни купони ...*** притичващи по пижами до съседна улица да си хвърлят *** , от там живеещите го виждат и си казват , ама какъв е този *** , аз ли ще им плащам и бам на общинската площадка или на поляната или Витоша ще се превърне в Суходол .Андрешко и *** няма как да плаща на количество или на чувал , ще ходи и ще го изсипва по парковете и в края на година ще има повече празни чували от колкото е взел от общината

115

Анонимен

преди 8 години

Пример от центъра на Лондон ..Там няма контейнери пред сградите .Всеки си има специални чували и е длъжени да ги изкара пред сградата само във Вторник вечерта примерно или в Сряда до 5 часа сутринта , ако *** е изваден в друг ден глоба , ако е в друг чувал пак глоба ...Яко се мачкат опаковки и се пести място ...абе в БГ не осъзнаваме какъв живот си живеем сега , кеф ти едно пликче в контейнера , кеф 10 чувала , минаваш през контейнера и се отърваваш от *** а не ти мирише вкъщи

114

до 139

преди 8 години

Знаеш ли тези от Филиповци и Столипиново, като отидат в Швейцария как хубаво се справят с техните изисквания. Щото тук сме ги разлигавили и затова ни се качиха на главите.

113

До 137

преди 8 години

В Швейцария еди-как си, но трябва да се предлагат реалистични варианти за България, а швейцарският е ясно, че не е приложим за България. Кажи ми как онези от Филиповци или от Столипиново ще плащат за ***, вкл. и как ще си го сложат на кантара!