15

Анонимен

преди 8 години

Снимката е от Дуисбург. Това е завода Тисен. А тази история е много съмнителна.

14

Анонимен

преди 8 години

Ei sega tukmo pro4etoh nemskite ***! Mom4eto se kazva Jan,na 20 godini,i e ruso simpati4no german4e! Sprete da spekulirate s proizhoda mu! A i dori da be6e 4ujdenec,kakvo zma4enie ima! Prost sum vuzmuten ot bezdu6ieto na germancite!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Oleee,ujas !!! Germancite sa mnogo zaspali i bezotgovorni zna4i!

12

Анонимен

преди 8 години

Аз веднъж само защото имах храчка и се изплюх, едва не ме пребиха в Германия, толкова лошо ме изгледаха и щяха да викнат полиция да ме глобява, а иначе че някой си викал, защото остава без крака, няма проблем и чак след 10 мин си правиш труда да си размърдаш дебелия ***, за да дръпнеш ръчката. Иначе държат всичко да си подредено, законно, според нормите на обществото, ама къде е човешкото в крайна сметка и някаква мисловна дейност все пак? Не всичко може да се програмира по алгоритъм и правил

11

Анонимен

преди 8 години

Гледам, че нивото на форума е просто на висота. Искрено се надявам форумците да не са представителна извадка на нацията, а да са просто щепа комплексари, събрани на една място, за да си избиват комплексите за малоценност и да получат малко внимание в нета, каквото не получават в истинския си живот на панелни плъхове.

10

Анонимен

преди 8 години

Има неща, за които може да се шегувате, ама когато човек е останал без крака и едва не е починал, е "леко" недуховно да напишеш, че е влачен не човек, а турчин и после да му слагате плюсове. Духовното ви ниво е като червей и си заслужавате ***, само това ще ви кажа, макар че едва ли ще ме разберете. И цялото богатство да ви е в краката, пак ще си останете духовни ***.

9

Вие сте животни

преди 8 години

Как може 10 мин да чуваш викове без значение от къде идват и да не дръпнеш спирачката? Как може 10 мин да влачиш някого през 7 спирки насред Дортмунд и никой да не забележи, че има човек отдолу - нито от чакащите на спирките, нито от пътниците?Мислех, че германците са умни хора, а те излязоха ***.А между другото като гледам коментарите, сме по-*** и от тях. Никъде не пише дали е турчин или каквто и да е. И какво значение има, дори и куче да беше? Не е останала грам човещина във вас.

8

Анонимен

преди 8 години

Ужасна трагедия, горкия човек!

7

Анонимен

преди 8 години

Немци.

6

Анонимен

преди 8 години

абе тези сигурни ли са че не е обратното ...човек е влачил трамвая няколко километра ?

5

majorski

преди 8 години

аз пък защо ли си мислех че това е възможно само в Русия .....тая европейска пропаганда съвсем ми размъти мозъка ....Е нали са най технологичната нация тези германци бре ...*ати *** ...3 км трамвай да влачи човек насред германия ...и никой нищо да не направи .....Европейски ценности !

4

знайко

преди 8 години

как да не сте разбрали,че виковете. идват от АДА.....,

3

?!?

преди 8 години

Чули викове, но не могли да разберат от къде идват и си затраяли????

2

шоу

преди 8 години

Бас държа че шофера е емигрант при това от нашите географски ширини и се казва Хасан или Ахмед...

1

Алоу

преди 8 години

Това в Русия не може да се случи никога. Камо ли в Перник...