6

пъвица

преди 8 години

Клада от страст, сила, енергия. Уверена, свободолюбива, страстна, красива.Лидер в работата, майка-орлица, в секса-тигрица.Опитай да я нараниш-готви се за "Война на световете".

5

отн

преди 8 години

тази Терон , не мога да откъсна очи от нея

4

schizzo

преди 8 години

Jenata lav e golqma sila. Pojelavam na vseki po edna takava.

3

Анонимен

преди 8 години

Ужасна зодия за жена: властолюбиви, егоцентрични, агресивни, винаги търсещи надмощие над мъжа с всякакви средства. Непрекъснато се опитват да се докажат като по-интелигентни от всички останали, особено спрямо мъжът до тях. И накрая се дънят по умопомрачителен начин. Но най-лошото е, че когато се издънят не си признават и не си взимат поука от грешките си. Прекалено горди и себични са, за да го направят. Дори напротив - някой друг им е виновен.

2

Анонимен

преди 8 години

Всичко друго но не и интелигентни. Интересно, доста дълго време могат да прикриват глупостта си и даже да изглеждат интелигентни. Но - те са майсторки в граденето на фалшив имидж, само за да им се възхищават околните. Иначе са пълни с недостатъци и комплекси. Но най - важното, което открих наскоро е че са доста глупави жени всъщност. В браковете им също не върви - почти няма неразведена Лъвица.

1

Анонимен

преди 8 години

Опасни са.