17

Anonimen

преди 8 години

Да я намалят!Тъкмо ще имат и парички да откраднат!Срам и позор!Не ги е срам, души нямат,продажни, крадливи и алчни!Какво става с този свят?!Събудете се, реагирайте или въобще не коментирайте!

16

643

преди 8 години

Едно и също,едно и също от години......в тая държава няма нищо нормално,не знам кой е виновен или каква е идеята и целта,но истината е че вече наистина прекаляват,а българина е мекушав и роболюбец...обича си той да бъде мачкан...садо-мазо яко....повече мазо.....

15

bg lions bez zname

преди 8 години

goliam t*a*ak v saita na bg ministara na vanshnite raboti i mafiotskite bg missii - v menuto za rabota v bg izliza link na bg bura po truda .... klikash i idva "error" :)))))))ne, ne e garmen

14

Анонимен

преди 8 години

Всичко ОК,но тпазарене за такава заплата срам за работодатели(повечето комунистически деца,научени само да крадат и малтретират хората) срам и за всеки един говермент....смешници,затова и България ще намалява и намалява.....

13

7777

преди 8 години

Криза е! В тая криза и стига че сме ги взели на работа ,а и заплати искат ...?

12

az

преди 8 години

Bulgariq q otpi6ete tq ve4e za men i za mnogo xopa e iz4eznala zatrita

11

Цеко

преди 8 години

*** ! Като вдигате минималните заплати и пенсии,вдигайте и другите. Че то кво стана - чистачката с 2-ри клас взима със 100 лв. по-малко от доктора в СП или висшиста от друга професия . За пенсиите същата работа - цял живот си барал ..... и взима колкото тоя с 40г. тр. стаж.Шланга на Републиката малко да се замисли !!!!!!!!!!!!

10

студент

преди 8 години

В Западна Европа никой работодател не си и помисля да не плаща заплати и осигуровки. За отрицателно време се закрива фирмата. Логиката е проста , щом като не можеш да плащаш значи не ставаш за собственик . А тука съвещания заседания и за какво за някакви си мижави 180 евро на МЕСЕЦ . Ето затова няма работници и никой млад човек не иска да си търси работа . Ами тези пари само за кафе и сандвичи няма да ти стигнат . Който не вярва да ги сметне . Две кафета на ден 4 лв. Три сандвича по 3 лв-9 лв.

9

Икономист

преди 8 години

От работодателите (разбирай КРИБ - Домуса и другите олигарси) искали ясни икономически критерии. Ами господа ето ви един - БВП на глава от населението. По този показател имаме несъразмерно ниски заплати. Въртят, сучат и без да дават основателни причини не искат да се вдигне МРЗ. Защо си мислят, че са недосегаеми. Бог всичко вижда и ще ги накаже!

8

работник

преди 8 години

При тия назначени капиталисти от БКП-БСП наречени работодатели нищо няма да стане. Работя в западна голяма фабрика и заплатите на работниците са между 1500 - 2000 лв. Мои приятели работят при другарите и получават около 400 лв. За осигуровки да не говорим . Е как може чуждите фирми да се плаща , а нашите говорят глупости . Щом има за яхти и фолкаджийки трябва и за работниците нещо да има .

7

Анонимен

преди 8 години

Абе направо да приемат работодателите да спрат да плащат каквато и да е заплата.Ще работим на ангария и това е.Нали Боце е премиер.Ще му ядем харизмата,пътищата и ще се радваме.Нямаме нужда от нищо,само от краля слънце.

6

Анонимен

преди 8 години

Ако е по области Видин ще поискат автономия от София и ще изберат Букурещ например стига да им предлагат по-високи заплати. В Букурещ минимална заплата е 1000 евро или 7 пъти по-висока от София.

5

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 8 години

Истината за опростачените ***!Тема":Андреа отзад.." - 42 коментараТема:"Кучето правеше пакости... излетя през прозореца"-25 коментараТема:"Радост преди да те засмуче животът. 1, 2, 3, 4... 12!"- 50+ коментара---------------------------------------------------------------------------------------------И после,Тема:"Кабинетът все пак ще обжалва за ръста на минималната заплата"- 9 коментара"Границите на Балканите трябва да падат, не да се местят" 3 коментара

4

баровец

преди 8 години

Жената на калфин да работи сервитиорка за 400лв

3

Момо

преди 8 години

Е, па като не искат да я вдигнат да я смъкнат тогава!Квой туй? 360лв... Ааа... ***-ха! Я 240лв веднага!

2

али ръза

преди 8 години

Срамота 360 на 380 бхахаха в германия съм една година и вземам 1500евро чисто това в престапление за такива пари да се работа ши са върна у бг ама друг път

1

Анонимен

преди 8 години

По-добре е да назначат съдия от ВАС на мястото на Калфин и Борисов та директно да вземе решение за заплатите. Ще се спестят пари от тлъстата заплата на Борисов и Калфин и ценно време и няма да се забави вдигането на заплатите на избирателите и цирка на ГЕРБ с ВАС. ГЕРБ уж вдигат заплатите ама друг път.