10

1

преди 8 години

До Анонимен-13,какво да направи балевски,той просто е от техния етнос,поповски таманго.

9

Анонимен

преди 8 години

ПФ се договарят с ГЕРБ и ДПС. На 17 май гласуваха с двама въздържали се относно приемането да бъде признат геноцидът над бялгарите в османската империя, а подобно гласуване е възможно само след предварителен разчет на гласовет. Я, сега кажете ПФ какви са - патриоти или ***? Егати цирковете играят само и само да са във властта! Плюя аз на такива "патриоти"!

8

справедлив

преди 8 години

Г-н Валери Симеонов има правилно отношение към обстановката в България и беше патриотично от негова страна да постави" България над всичко " с цената на приемливи компромиси да спомогне за стабилизирането .Защото при една парламентарна криза с избори до дупка печелят само малцина от известния контингент...

7

Анонимен

преди 8 години

Много ме е яд за враждите между ПФ и Атака, казвам го като българка, която като всички други вижда как ромите завладяват държавата. Вместо да има примерно един общ Съюз на националистическите партии, който да обедини, а не да разпилява изборните гласове на вече отчаяните българи-родолюбци, тези партии какво делят, какво не се разбират, не ми е ясно... Нали трябва България да е над всичко? Идват местните избори, пак вотът ще се разпилее, кой за Атака, кой за ПФ... Тъжна работа.

6

Аууу,

преди 8 години

Паричния фонд пак се правят на патриоти, но не им се получава. Истинските патриоти са Атака, Валери и това вече и малкоте деца го научиха!

5

Калоян

преди 8 години

Мажоритарен вот- да, преференциален-не. Посредством преференциите се контролира платения вот. Или това ви е целта. Не хората да избират мажоритарно, а да имате отчетност на парите дадени за агитация?

4

ПФ не стават !

преди 8 години

ПФ се изложиха много покрай Гърмен. Не реагираха като националисти, а като Пуделите на Бойко. Срам ме е от тях !

3

Анонимен

преди 8 години

Праг мин.8%,тогава да ви видя.

2

бургазлия

преди 8 години

господин Симеонов нема какво да ги плашите и по колко пъти ще ги предупреждават явно не искат да се вслушат това което им се казва ,затова не е нужно пвече чане.Чашата на търпението прелива затова напущайте докато е време да не берете срам пред избирателите който сме Ви пратили да ковете закони.

1

Анонимен

преди 8 години

АМИ НАПУСКАЙ ДЕ - КОЙ ТЕ ДЪРЖИ НА СИЛА, ТАМЪН ЕДНА ТВАР ПО-МАЛКО