18

а ти изпи ли гинкоби

преди 8 години

До лекар-пенсионерУмни и образовани симпатизанти на ГЕРБ,ти полудя ли,или деменцията вече те тресе

17

Анонимен

преди 8 години

Съвсем сериозно, напрегнете си паметта и си спомнете далинякога през живота си сте виждали по-гадно и отвратителносъщество от това на снимката горе.

16

Калоян

преди 8 години

Защо да внасяте промени като с преференциите контролирате платения вот?

15

ха-ха-ха

преди 8 години

Пиар агент=лекар-пенсионер! Ха-ха-ха , другарю гербав , много си глупав и със сигурност не си лекар , а *** гербав милиционер-***.

14

ognyanz

преди 8 години

До "Пиар агент": За мен нормален човек не може да избира за министър председател бивша мутра с пожарникарско образование. А също така пишман демократ не би трябвало да гласува за бивш член на БКП. А за изборите, да, пак ще се преброят от една страна нормалните хора и от друга електората на бат' ви Бойко.

13

Пиар агент

преди 8 години

Колегата лекар-пенсионер е абсолютно прав . Няколко червени трола пишат цял ден в два три сайта и дават вид на масова критика към ГЕРБ . Да ама не . Номерата ви вече не минават . Никой не се вързва на едни и същи тъпни , а и никой не ги чете от нормалните хора . На изборите ще се броите пак , *** няма да има БСП и 4 % . Това е истината , а пък вие си пишете все пак за това ви плащат .

12

АБВ-Българин

преди 8 години

Господин Цветанов,Аз бих искал да попитам Съда, за мотивите, поради които вече месец не се произнася за това Вие виновен ли сте или не!защото ако не бяхте виновен, мисля, че по-бързо би се произнесъл, от колкото, ако сте отговорен. Вашето място не е там.За парламента става въпрос.

11

Анонимен

преди 8 години

Ей ,този няма очи!Преди месец трябваше да е в килията , а наглеца още е в парламента и ръси милиционерски мозък!Неслучайно румънката намекна , че престъпниците са в НС и само си играят на някакви промени в конституцията.

10

Анонимен

преди 8 години

До лекар-пенсионер! Докторе ,99% от гербавите са все комунисти или техни синове и дъщери!И псувните срещу тях са повсеместни!Ните един умен и образован не е гербав защото е такъв, а защото хунтата на Тиквата ще го преследва.По-добре си гледай пенсията , за да не ти я вземат...

9

лекар-пенсионер

преди 8 години

Ами в този сайт пишат 99 % комунисти-социалисти и псуват ГЕРБ денонощтно . Същото е в БЛИЦ . Хората , които подкрепят ГЕРБ са умните и образовани Българи , които в момента са на работа . Нямат време да се занимават с писане на тъпни .

8

Градски

преди 8 години

Цецко, нима вие не дадохте на Майчето разрешението за бюлетинките...и сега разигравате пълен театър само и само да сте във властта...нали с червените и всякви други си пиете питието бе Цецко, съвсем за *** ни взе.....

7

1123

преди 8 години

Цецко, като идваш се обръсни гладко и да не забравиш да си вземеш от овлажняващото кремче "Бочко".С обич: Бай Ставри

6

Анонимен

преди 8 години

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Спешно приемане на Закон за кастрация на педофилите в България.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5

психолог от МВР

преди 8 години

Ако не беше Цветанов никой нямаше да разбере за огромната корупция в съдебната система. Затова сега му отмъщават т.н. съдии от БКП-БСП-ДПС-ДС . За какво да го осъдят, не бил дал разрешение да подслушват за кражба на катерушки. Смех та смех . Да бяха измислили нещо друго , нали уж много подслушвал . Просто поредния резил на прокурори и съдии .

4

Анонимен

преди 8 години

КАКВО СТАВА С РЕШЕНИЕТО НА ВКС ЗА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ,КОЕТО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ОБЯВЕНО СЛЕД 17 .05.КОГАТО ИЗТЕЧЕ ЕДИН МЕСЕЦ ОТ ДЕЛОТО НА ТРЕТА ИНСТАНЦИЯ????? ДА ПРИПОМНИМ,ЧЕ НА ПЪРВИТЕ ДВЕ ИНСТАНЦИИ,ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧИ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ОТ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЗАТВОР!!!

3

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Този защо още не е в затвора ?Колко време е нужно на ВКС, за да финализира делото му ?Ако беше обикновен човек щяха дори преди максималния срок да го решат. За този слуга на световния елит обаче умуват ..Защо умуват ли ?Защото доказателствата са против него, а целесъобразността изисква да го оправдяат.Все пак господа съдиите е добре да мислят в перспектива.Някой ден ситуацията в България може да се измени ...А, делата остават в архивите на съда .... :)

2

Анонимен

преди 8 години

Лицето от снимката не трямваше ли да е в затвора ?

1

Анонимен

преди 8 години

Този защо не е в затвора?