19

продължение 31

преди 9 години

Но ако към това лице се приложат законови не популярни принудителни мерки, каквито са му прилагани в миналото се питам колко от тези балъци/да ме извиняват/ама на такива ми приличат ще останат да около него?!!!

18

ххх

преди 9 години

Както е писал някой по долу,че не се гледа обективно...Колко работни места е създал ?!!! Това господа е популизъм използван от минали и настоящи политици и усвояван от такива бизнесмени като Радослав Йовков който се опитва да го прокарва сред населението на град Копривщица и за съжаление /предимно на самите тях/една малка част от "привържениците му" я възприемат по желания от него начин.

17

Калоян

преди 9 години

За съжаление това е практика при това управление.... И хващат само тези, които решет в един момент да са независими и да не дават отчисления по върховете

16

Анонимен

преди 9 години

За съжаление тук се търси сензация и скандал, но истината е доста по различна , но на кого му пука след като е визиран лошият и е посочен с пръст. Въпросният животновъд би било добре да покаже не само колко овце има а също колко работни места е създал , колко мляко месо и вълна е произвел , защото чрез въпросните субсидии доста хора гладат животни като хоби.

15

Асеновец

преди 9 години

Няма да го "разкости", или ако го направи ще е защото се е издънил и са го хванали. Иначе такава им е цялата сбирщина

14

vesko02

преди 9 години

Как да няма животни,сума ти овце в общината и всичките вероятно са гласували за него

13

местен

преди 9 години

Що не проверят и петричкия лидер на ГЕРБ за пасищата?

12

Асеновец

преди 9 години

Това са може би част от реформите, които предвиждат управляващите....

11

психолог

преди 9 години

Когато става въпрос за далавера и пари няма партии. Българина много мрази далаверата , в която не участва. Другарю червен *** не си търси повод да плюеш , защото БКП-БСП краде вече 50 години и доведе Държавата до просешка тояга .

10

кк

преди 9 години

Искам да знам кога и кои "народни" представители са гласували закона, по който това, да наемеш пасбища, без да имаш едно животно, е станало възможно.Повече за тези "партия", които са приели този закон, пожизнено няма да гласувам!!!!Толкова ли са сладки тези пари, дявол да го вземе, та заради тях си затриваме държавата !!!!!!?????Не мога да си представя как ще купиш, примерно, колело на детето си с далавераджийски пари... Свян и срам нямат ли тези хора????

9

ГЕРБ = МАФИЯ !

преди 9 години

Поредната изцепка на ГЕРБ !

8

Анонимен

преди 9 години

Аман от политически вересии, слагания и нашенски остапбендеровци."Според закона пасища се отдават само на стопани с животни. Но миналата година община Копривщица решава, че земи за паша могат да се отдават дори само при инвестиционно намерение..."Дали ако отида в Общината с една тънка папка озаглавена "Инвестиционно намерение", някои ще ми обърне внимание?!!Да не говорим, що планински ливади се изпокосиха, що борчета се изсекоха и слънчоглед се нася и заряза, заради едната субсидия.

7

Пако

преди 9 години

Добре дошли в Герболандия ...

6

Асеновец

преди 9 години

Пасището било без крава... Че за какво им е крава като си имат Лиляна Павлова и Цецка Цачева? А и това не може да е истина. ГЕРБ- те не злоупотребяват....

5

до 5

преди 9 години

Другарю, вие да не сте от герберастията?.

4

сасенак

преди 9 години

продължавайте да гласувате за сегашните управляващи иза винаги ще си останете ниски магарета, а,, ниското магаре се прескача най- лесно''

3

ТВ

преди 9 години

А другарят със спрените помощи защо е декларирал земя, на която не е наемател? Може би си е мислил, че никой не я е наел и може да я добави към своята? И в един момент - да да, ама не...

2

Анонимен

преди 9 години

Партийците и преди и сега са само по авантата.

1

Анонимен

преди 9 години

За чий ще е в гроб ако нема некаква далавера?