109

Анонимен

преди 8 години

Няма диктатори без насилие, то може само да е добре укрито- с поръчкови убийства, с уволнения, набеждаване с клевети, корупция, конфликт на интереси, съдебно преследване, ограбване, расизъм,несправедлива присъда и съд , убийства и то масови и др.противозаконни дела- престъпления срещу човешките права на живот,свобода на словото и вероизповеданията и др. каквито са вършели всички тоталитарни комунистически,фашистки и ислямистки терористични лидери в света.Така че зад меката ръкавица се крие дявол

108

Румбо

преди 8 години

Новите диктатори може и да са с юмруци в кадифена ръкавица,но новите демократи са все "меки" китки,което нямаше да е проблем,ако не правеха педерастки номера....

107

Анонимен

преди 8 години

Пишещият статията пропуска да спомене най-големият диктатор президентът на САЩ.Не стига,че страната му се раздира от вълнения заради полицаите му които избиват без причина чернокожото население ами има наглостта да сочи с пръст другите.Тези които се противопоставят на САЩ са неудобни и наричани с най-различни епитети.При такова слагане на обстоятелствата режимът на САЩ е опасен колкото нацисткият а писалият статията се явява като служител в Гьобелсовото министерство на пропагандата.

106

Анонимен

преди 8 години

Тази статия на другарката Пейчева красноречиво казва всичко което ни се случва през последните 25 години. Глад мизерия безпаричие наркомани *** и какво ли не. Другарката искала свобода. Каква свобода бе другарко не виждаш ли че всичко се е обърнало на свободия и анархия? Незнам на колко години е тази другарка обаче по всичко личи че иска да е свободнао за да манипулира тези които са по "умни". Е до някъде успяват такива като нея защото умните и кадърните отдавна се изнесоха.

105

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен142бива те за манипулатор но кой ли ти се връзва изобщо

104

Тео

преди 8 години

Хей, забравихме Си Дзинпин и Ким Чен Ун ... или ... опа ... май ще се окаже, че над половината население на земята се управлява "недемократично". Демократичните управления си ги знаем - демократично си решават проблемите като в Балтимор, демократично смъкнаха режимите в Ирак и Либия и сега се правят на ощипани, абе ... важното е демокрация да има, нали така?

103

555

преди 8 години

А пък някой диктатори си печатат я зелени хартийки я бюлетини в Костинброд!

102

42

преди 8 години

САЩ СЪЩО СА ДИКТАТУРА, НО ТАМ НЕ Е ЕДНОЛИЧНА, А ЮДЕИСКА ПЛУТОКРАЦИЯ, ПОЧТИ СЪЩОТО Е И В ЦЯЛА ЕВРОПА. И ВЪОБЩЕ ЧЕСТНИЯТ И МОЖЕЩ ЧОВЕК НЕ ВИРЕЕ В НИКОЯ СИСТЕМА.

101

Анонимен

преди 8 години

Новите диктатори лъжат хората,че живеят в демокрация,а всъщност държавите им са овладени от шепа хора,които уж хората избират,а те работят за тези нови диктатори,които никой не е виждал и чувал. Тези нови диктатори в момента натъпкват обикновените хора в нещо като лагер,които те са изработили и водят света към еднолична средновековна диктатура използвайки високите технологии.

100

Дженъри

преди 8 години

Човечеството е иэправено пред най-голямото си предиэвикателство от началото на своето съществуване!!!

99

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 156Хммм, аз не си спомням да е имало банали и портокали 2 месеца в годината. Портокали имаше - кисели, зелени кубински портокали. Гръцките ги пускаха само в показния - 2-3 дена преди Нова година. Коледа при бай Тошо нямаше. Банани за 18 години живот при бай Тошо съм ял точно 4 пъти, общо едва ли са били повече от 10 банана. Провинциалистче ...Сега, бройката и останалите неща едва ли са от голямо значение. По-важното е друго - една малка лъжа ражда едно голямо недоверие.

98

вярно е

преди 8 години

dnes, чудесна статия. Всичко в нея е вярно-така управляват военните управляват цивилните във цивилни организации, като например военните в БАН.

97

стил на фуражки

преди 8 години

формалности. Няма нужда да се създават мъченици, когато можеш да разгромиш опонентите си, като им губиш времето.

96

Анонимен

преди 8 години

Когато отстояваш интереса на народа си,си диктатор.ЕС и САЩ си гледат интереса и няма вечно да ни финансират с магистрали и програми за временна заетост.Без икономика сме само маши на чужди интереси.Помислете какво става с нас след края на ЕС,който вече се вижда.Великобритания вече реши -референдум.Резултатът е известен.

95

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 150 съгласен съм за диктатурата но тя има много лица и вариации ще дам малко отвеян пример :) много хора казваха а и аз го помня преди при Бай Тошо портокали и банани имаше 2 месеца по коледа и нова година сега целогодишно да ама и преди и сега консумирам почти същото количество без коренна разлика но го дават като пример за голям просперитет всичко е въпрос на това как ще ти представят данните а този който се отказва да задава въпроси и мисли си е за него

94

Препоръка

преди 8 години

154-ти.Не пиши с главни букви и поне буквите недей озлочестява, по три причини.Първата много си нагъл.Втората-много си ***.Третата-толкова си *** , че няма да разбереш и това което ти казвам.

93

Анонимен

преди 8 години

Руските *** трябва да бъдат задължени да носят колорадски ленти. Не заради друго, ама да не стават бели. В събота една пенсия като се разпенявил в трамвая - Путин, та Путин. С брат ми го свалихме културно на следващата спирка, за да не смущава пътниците и тъкмо го бях хванал за гушата, а той взе че се напика. Бил полковник, другарите му го подвели, обещали това-онова, той всъщност не бил чак такъв фен на ***, колорадски ленти никога не бил носил ... Пуснахме го, кво да го правиш - мирише

92

до 139

преди 8 години

Другарю, да не сте роден след 1989 година?

91

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 144не е софистика ако ще взимаш отговорни решения трябва да се съобразяваш с обстоятелствата мястото за което става дума природни дадености населението което живее там и неговата нагласа и възможности а не да ги игнорираш прозираш ли втория смисъл и стига с тази софистика изтърка се :)

90

h

преди 8 години

До Анонимен141но действия от наша страна по отношение на така наречените диктатури не ни прави по различни от тях за хората който живеят там запитал ли си се това как ще изглежда а и след като не изнасят диктатура и не сме канени ние нямаме работа там ако се опитат да изнасят диктат тогава ще ги спрем това е остава да търгуваме и обмен на опит и култура