8

до 6

преди 8 години

Ха-ха, ***, това което ЕС дава е смешно в сравнение с производството ни, което беше съсипано. Без значение в кой град живееш, питай някой по-стар!

7

Анонимен

преди 8 години

Кеф, накрая ще си останем само ние в ЕС !

6

вая с кон диос

преди 8 години

анонимен иска да каже, че като излезем от ЕС, прекратят свободното движение, спрем да плащаме омразните вноски на ЕС (и получаваме повече от внесеното) и товага ББ (който ще се циментира във власта като ТЖ, додето е жив) ще плаща по собствена воля на земеделци, ще направи програми за селските райони, програми за конкуренция и ще започне редовно, всяка година да дава пари. така, както беше до 90-те?

5

куня

преди 8 години

анонимен,кажи едно лошо нещо, дето ЕС ти е направил? знаеш ли защо братианците недоволстват от ЕС?

4

Анонимен

преди 8 години

Всеки с доказателство за адрес и регистрация може да гласува без проблеми, не знам какво има в предвид. Иначе се надявам да глауват да излзязат от ЕС и най-накрая да се отървем от тях, но надали ще имаме шанса. Те не гласуват със сърцето си, нито с главата си, а с портфейла си. Ще изчислят кой вариант е по-доходоносния, т.е. оставане в ЕС, и ще гласуват за него.

3

Пешко

преди 8 години

До няма алтернативаи аз съм на същото мнение

2

няма алтернатива

преди 8 години

излизането на България на този етап от ЕС ще доведе до изчезването на държавата ни до пет години след излизането ни, не вярвам българи до 40-45 години да останат тук

1

анонимен

преди 8 години

БРАВО НА КАМЕРЬН БОЙКО НОГА ЩЕ НАПРАВИ СЬЩОТО---РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЕС И НАТО---ВЬПРОСА Е НАЗРЯЛ И ИСКА РЕШЕНИЕ ОТ НАРОДА ВЕЧЕ