35

Анонимен

преди 8 години

ИД е проект на Израел, това което правят те не е Джихад

34

10.02.2010

преди 8 години

Кога Боко ще отговори на следните въпроси :Кой и защо се опита да ме 'респектира' на 10.02.2010 г. ?Кой и защо се опита да ме 'респектира' на 03.05.2012 г. ?Кой и защо се опита да ме 'респектира' през лятото на 2013 г. ?Около 03.00 ч. сутринта на 10.02.2010 г. беше арестуван Трактора и вкаран в ареста.На 03.05.2012 г. братя Галеви получиха ефективни присъди на последна съдебна инстанция от ВКС, а Трактора беше оставен в ареста за пореден път от поредния съдийски състав.

33

FBI

преди 8 години

Те дребни фирми не могат да се занимават с това , само големите с Експорт-Импорт дейности , стига да искат могат да ги хванат стига да не са замесени с управляващите в Парламента

32

a

преди 8 години

Аз съм *** . Защо ли ?Защото не знам формулите на амфетамина, хероина и кокаина. Не знам и за какво се използва оцетният анхидрид. Ето затова и не трябва да заемам никакви ръководни длъжности, защото , ако ми замирише на оцетен анхидрид, ще взема да 'изпея' всичко на ФБР, ***, Европол ... Нали, Боко ?Преди време попитах няколко пъти дали Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов, братя Галеви , Трактора и сие техни другари имат 'птицеферма' или 'свинеферма' в Иран или Ирак ... И до ден днешен не чух ясен и категоричен отговор от Боко на зададения от мен въпрос ... Защо ли ?

31

himik

преди 8 години

Капрагонът е разработка на местен учен от село Памукчи. Патентът е продаден на Китай. От там се препродава на индозинойските лимни-страховита организация (будисти), които от своя страна го подаряват на ИД в замяна на калашников.... офффф ... стига сте фантазирали конспирации, че сапунка стана!

30

a

преди 8 години

На Боко му казаха, че е ЛЪЖЕЦ ...Поздравления за Моника Маковей и Сашо Диков !Боко, Доган, мамин Делянчо Пеефски и цацата са от един и същи отбор и НЕ желаят в БГ да има истинска борба с корупцията . / първите трима си назначиха последния, за да им прикрива престъпленията /Боко, аз не знам формулите на амфетамина, хероина и кокаина . Означава ли това, че съм *** или напротив ?Май краят на Боко наистина вече се вижда ? Има промяна в геополитиката на Балканите и всички хора, които не са ***, разбират това ...

29

Анонимен

преди 8 години

Ние си го можеме, те само са го обсебили и печалбата отива в други държави.

28

Луд с Мотика

преди 8 години

Значи нас от ИД няма да ни закачат и няма да правят терористични актове у нас. Все едно да си взривят лабораторията. После каптагон от къде? :D :D :D

27

Анонимен

преди 8 години

Каптагонът се прави в БГ още по комунистическо време и по канали, създадени от Държавна сигурност се е прехвърлял в капиталистическите страни за да сринат западните общества! След 1989 г. синтетичния наркотик се изпилзва от бг мафията с цел огромни печалби! А БГ мафията се състои от бивши офицери от ДС, УБО, ВКР, политици от ДПС, БСП, СДС и криминалния контингент!

26

Криско бийц

преди 8 години

И аз чупя лева покрай каптагона бейби $$$

25

Анонимен

преди 8 години

Омръзна ми да повтарям, че Нато е терористична престъпна организация. Вън от България престъпници и убийци на невинни жени и деца. АНАТЕМА!

24

Анонимен

преди 8 години

Да не повярва човек Тиквата е успял да осъществи потенциала си

23

Стамат

преди 8 години

А така! Трябва да служим вярно на НАТО! :-D

22

ХХХ

преди 8 години

Във едно гето какво друго да се прави ?

21

Анчо

преди 8 години

"Каптагон" е търговско наименование на вещество от групата на амфетамините. Смятайте за какво става дума.

20

ГАДОРЯН

преди 8 години

направо ми намирисва на ислямо комунизъм

19

Еди Койси

преди 8 години

Наркотикът на Ислямска държава може да бъде направен само във Идиотска държава като България

18

Анонимен

преди 8 години

Централната служба за борба с наркотиците в Ливан е арестувала организирана престъпна група, която е наела български химик да прави хапчета каптагон.Химикът е идентифициран като Б. Карбозов, на 47 години, от България. Според полицията Карбозов е един от най-опасните производители в света.

17

жеко

преди 8 години

историята има ефекта да се повтаря -тогава идеологията е била нацизъм, по разни данни спонсорирани от запад, отново са вземали наркотик первитин и всички страни въвлечени във война, нека да проверим съвремения вариант -идеология: ислям- check, спонсорирани: от запад- check, наркотик: check, много страни въвлечени в конфликта: check

16

Анонимен

преди 8 години

Ей едната такава гордост взе да ме изпълва докато четох статията. И ние сме вътре в световните дела